24. 09. 2023.
Home / Rukomet / NEKADAŠNJI GOLMAN PROLETERA ŽELJKO BJELICA, POGINUO U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI
16933348_10210526045046512_232178044_n

NEKADAŠNJI GOLMAN PROLETERA ŽELJKO BJELICA, POGINUO U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI

Pedesettrogodišnji Željko Bjelica iz Zrenjanina, izgubio je život u teškoj saobraćajnoj nesreći i koja se dogodila u četvrtak 23. febrauara uveče, oko 20.20 časova, na putu Zrenjanin – Melenci, kod elemirske raskrsnice.

Željko Bjelica, rođen u Nikšiću, kao supertalentovani rukometni golman došao je u Zrenjanin i postao član Proletera, kluba u kojem se afirmisao i sa kojim je igrao finale Kupa šampiona protiv Barselone.Bio je internacionalac u Francuskoj, a uspešnu karijeru okončao je u svom Proleteru, gde je započeo trenerski rad, a kao trener radio je još u rukometnim klubovima Hercegovina, Gradnulica i Vojvodina.

Komemoracija povodom tragične smrti čoveka koji je bio omiljeni sportista i sjajan rukometni stručnjak, održaće se u subotu 25. februara u baroknoj sali Gradske kuće u Zrenjaninu, a sahrana je u 15 časova na Novom groblju.

Pročitajte još

DSCF8540

Partner za budućnost – SRL i Voda Vrnjci

U prostorijama Rukometnog saveza Srbije danas je potpisan sporazum o saradnji, prema kojem je Voda ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>