02. 12. 2023.
Home / Košarka / POSLE ODLIČNOG TRENINGA DRUŽENJE UZ MEZE

POSLE ODLIČNOG TRENINGA DRUŽENJE UZ MEZE

Povoda uvek ima, ali nije bitan, baš kao što je potpuno u drugom planu to ko je „glavni krivac“ tj. organizator ukusne improvizovane trpeze sa paletom domaćih proizvoda, na kojoj ništa nije falilo u svlačionici br. 3 Kristalne dvorane u Zrenjaninu, koja pripada košarkašima Proletera.

– Neka bude da je povod pobeda, tj. čitav niz uz dobre igre, a da smo se za spontano druženje u svlačionici, uz ukusne zalogoje, svi mi igrači potrudili i počastili stručni štab.Naravno da je najbitnije, da smo odradili jak trening, spremamo se za ponedeljak 13. februar i utakmicu sa Sremom u Sremskoj Mitrovici.Večeras je nedostajao jedino Marko Dugošija, koji se još oporavlja od virusa koji ga je baš pokosio – uglas su istakli košarkaši Proletera, dobro raspoloženi i orni za šalu i dosetke u kojima su kao i obično prednjačili kapiten Subotić, Lalić, Atanacković, Burić.

– Ovo je zaista bilo iznenađenje, igrači su sve sami organizovali, aranžirali sto, kojem je osnovna namena za masažu, ali je poslužio večeras i kao „švedski“, a na njemu je bilo puno domaćih specijaliteta, kulena, domaćih kobasica, sira i ostalih đakonija.Nisu izostali ni ukusni kolači, tako da zaista ni najmanja primedba ne bi imala mesta – kroz smeh je prokomentarisao trener Slobodan Srezoski, a njegovo mišljenje podelili su pomoćnici Željko Stajić i Miroslav Kovačević, kondicioni trener Jani Hajdu, Dule Ugarković….

Pročitajte još

SVETAC NA +35 ALI U SENCI PAPIĆEVIH 54 POENA

Sveti Đorđe – Radnički 113 : 78 ( 27:12, 27:24, 21:20, 38:22 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *