04. 08. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX: Donacija biblioteci u Sečnju
IMG_2722

GOMEX: Donacija biblioteci u Sečnju

Projekat “Knjiga na dar” predstavlja inicijativu Narodne biblioteke “Jovan Dučić” koja za cilj ima povećanje celokupnog knjižnog fonda ove ustanove kulture.

Pozivu da bude donator u okviru ove aktivnosti, kompanija GOMEX se sa zadovoljstvom odazvala. Kao visoko društveno odgovorna kompanija, još jedanput smo potvrdili da nam je od izuzetne važnosti razvijanje dobrih odnosa sa predstavnicima sredine u kojoj poslujemo, ali i konstantna briga o najmlađem naraštaju, koji će od sada imati priliku da uživa u čitanju novih, kvalitetnih književnih dela.

IMG_2749

Svečano uručenje knjiga priređeno je u prostoru Narodne biblioteke “Jovan Dučić” u Sečnju poslednjeg dana januara. Uz zahvalnost našoj kompaniji od strane rukovodstva biblioteke, istaknuta je i važnost ove donacije za sve ljubitelje pisane reči u opštini Sečanj. Inače, Narodna biblioteka u Sečnju osnovana je 1962. godine kao deo Kulturno-obrazovne zajednice. Od 1980. godine u sastavu je Narodnog univerziteta, a naziv “Jovan Dučić” ponela je 01. januara 2001. godine. U svojoj mreži ima tri aktivna ogranka – u Jaši Tomiću, Sutjesci i Krajišniku – i dva ogranka čiji je fond pozajmljen na korišćenje osnovnim školama u Boki i Jarkovcu.

IMG_2763

Pročitajte još

PSX_20210804_151217

DANIJEL ŠEBEZ NASLEDIO BOJANA MIJATOVA U DIREKTORSKOJ FOTELJI SPORTSKIH OBJEKATA U ZRENJANINU

Dojučerašnji drirektor Javne ustanove Sportski objekti Bojan Mijatov i novi v.d. Danijel Šebez, obojca sportisti, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>