02. 12. 2023.
Home / Košarka / JUNACI IZ KRAGUJEVCA

JUNACI IZ KRAGUJEVCA

Šta reci a zadrzati emocije na tek nesto malo iznad stepena smrzavanja!!!

A rec smrzavanje ma ne znam zasto je spomenuh, ali verujte na rec u dvorani u Kragujevcu, tek koji stepen iznad nule…. I kaplje li kaplje sa krova, a kazu domacini to je od kondenzacije, a dvojca dečaka, brišu li brišu i dok je igra u toku….

No da ostavimo po strani sad sve te činjenice i poneki red posvetimo istinskim junacima velike Proleterove pobede!!!

Nemanja Subotić kapitenski predvodio je tim, koji je danas trijumfovao!!!

Petar Lambić zrenjaninski Branko Lazić, to poređenje izusti jedan domaći gledalac, “pohapsio” je najbolje strelce Radničkog i usput ubacio 16 poena…

Partiture Slobodana Lalića i Stefana Atanackovića, dvojce najefikasnijih u pobedničkom timu sa 25 i 22 poena, kai i brilijantne bravure Marka Dugošije, Dejana Burića, Đorđa Božovića i Bogdana Obrenovića samo su doprinele da se prebrode sve nedaće, scile i haribde, da ne kažem nepravde… znate već čije!!!!

Dve godine, kažu iz tabora domaćina, niko Radnički nije pobedio u Kragujevcu!!!
I eto, dogodio se Proleter!!!!

Zato bravo momci..!!!!!

A čestitke stižu sa svih strana, prvi se iz Francuske javio Bojan Davidovac, čestitao svima, Predrag Nikolić iz Dubaija, navijači iz Belorusije, Sevojna, starija žena iz Zrenjanina.

– Čestitam momcima…. ovo je pobeda ekipe… Svako je dao svoj doprinos … idemo dalje….- kratko je prokomentarisao trener Proletera Slobodan Srezoski.

16359005_10210282209270770_2140714600_n

Predsednik Proletera Petko Popović u svom maniru, tiho i na svoj način proslavio je trijumf, naravno čestitajući igračima i stručnom štabu…

Pročitajte još

SVETAC NA +35 ALI U SENCI PAPIĆEVIH 54 POENA

Sveti Đorđe – Radnički 113 : 78 ( 27:12, 27:24, 21:20, 38:22 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *