23. 10. 2021.
Home / Košarka / KOLUBARSKA BITKA ZA DESETI TRIJUMF
Kolubara 2

KOLUBARSKA BITKA ZA DESETI TRIJUMF

Košarkaši Proletera u okviru 15. kola Druge MLS večeras od 19 časova biju važnu, “kolubarsku” bitku protiv ekipe iz Lazarevca, koja je nakon nešto slabijeg starta na početku prvenstva, uhvatila ritam i znatno popravila poziciju na tabeli.

– Svesni smo činjenice da nas očekuje nimalo lak posao i nadam se da uloga favorita u ovom duelu, neće sputati igrače da pokažu šta znaju.U utakmici sa Pirotom odigrali smo dva različita poluvremena, nakon prvog lošeg, tek u drugom pokazali koliko zapravo vredimo i nadam se da takvih oscilacija neće biti u utakmici sa Kolubarom.Bili smo kompletni proteklih dana, dobro radili na treninzima i spremni dočekujemo neugodne goste iz Lazarevca – istakao je trener Proletera, Slobodan Srezoski.

Kolubara 4

Pored najefikasnijeg i po indeksnom učinku najboljeg igrača utakmice sa Pirotom, Slobodana Lalića, dobru igru prikazao je i Bogdan Obrenović:

– Upravo činjenica da smo još pre početka utakmice bili svesni uloge gfavorita i da smo kvalitetniji tim, nekako sputala nas je na početku, ali su stvari kasnije došle na svoje.Uvek su te prve utakmice, nakon pauze u prvenstvu najteže, a nadam se da će već večeras protiv Kolubare, opet smo domaćini u Kristalnoj dvorani, gledaoci imati priliku da uživaju u dobroj košarci i da se zajedno sa nama raduju desetoj pobedi u ovogodišnjem prvenstvu – dodao je Bogdan Obrenović.

Utakmica Proleter – Kolubara igra se u subotu, 21. januara od 19 časova u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu.

Kolubara 3

Pročitajte još

IMG_20211022_193013

SVETAC SAM SEBI PRESUDIO

Podrnje – Sveti Đorđe 73 : 67 ( 11:21, 23:14, 17:10, 22:22 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>