24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / IN MEMORIAM
sportinfo-cover

IN MEMORIAM

DRAGAN BOSIĆ BOSKE 1953 – 2017.

Vest da je ovaj svet na Bogojavljenje, u četvrtak 19. januara, napustio Dragan Bosić Boske, nekadašnji uspešni sportista, biznismen i ugledni građanin, iznenadila je sve one koji su ga poznavali u Zrenjaninu i okolini, gde je živeo.

Sa oreolom večitog šarmatnog mladića, vedrog i predanog svojo porodici i privatnom biznisu, za koji je imao poseban dar, Dragan je godinama uspešno čuvao gol Rukometnog kluba Proleter , obožavao sport, pratio kulturu, bavio se politikom i do zvezda voleo svoje „tri dame“ suprugu Biljanu i dve ćerke.

Rođen 1953. godine, odrastao je i ponosno branio čast generacije zlatnih „šmekera“ grada u kojem je živeo i nikada ga nije napuštao.

Smisao za biznis, ideje koje je samopregorno i precizno pretvarao u realnost krasile su ličnost ozbiljnog, porodičnog čoveka, koji je u svojoj destileriji „Bosić“ u Banatskom Despotovcu, osmislio i brendirao „Srpsku belu“ , rakiju koja je naprečac osvojila srpsko tržište.

Osim u svoje „tri lepotice“ kako ih je nazivao, Dragan je bio zaljubljen u Taru, aktivno je pratio sport i dešavanja u kulturi i umetnosti.

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>