02. 12. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / U NOVOM RESTORANU „NJAM NJAM“ BADNJE VEČE JE BILO BOŽANSTVENO, A DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE ĆE BITI JOŠ VELIČANSTVENIJI….

U NOVOM RESTORANU „NJAM NJAM“ BADNJE VEČE JE BILO BOŽANSTVENO, A DOČEK PRAVOSLAVNE NOVE GODINE ĆE BITI JOŠ VELIČANSTVENIJI….

Uz tamburaše „Banatske divane“ , carstvo slasnih ukusa i mirisa, predobro vino karlovačke vinarije „Mrđanin“.

Korinđanje i sve ostale tradicionane običaje, proteklo je predivno veče u novo restoranu na starom mestu „Njam njam“ u centru Zrenjanina, u Ulici Cara Dušana br. 5.

njam-1

„Sjajno, toplo, fino ušuškano mesto, restoran po meri, sa vrlo ljubaznim osobljem, ukusnim specijalitetima i divnom atmosferom…baš da se čovek onako po meraku opusti…“ prokomentarisala je je jedna gošća restorana , a slične utiske podelili su i ostali, koji su imali sreću da rezervišu sto proteklog vikenda…

– Drago nam je da su naši gosti zadovoljni i nadamo se da ćemo božanstvenu atmosferu ponoviti i u petak 13. januara, na dočeku Nove godine po pravoslavnom, Julijanskom kalendaru.

Opet će sa nama biti tamburaši, dobro vino i specijaliteti, koje jednostavno morate probati… Zato požurite, rezervišite svoje mesto, dok još ima malo preostalih praznih stolova – poručuju iz restorana u potpuno novom „ruhu“ „Njam njam“, uz napomenu da se rezervacije mogu izvršiti i telefonskim pozivom na broj 023 568 877…

Pročitajte još

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *