26. 03. 2023.
Home / Fudbal / NAJAVLjEN ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU
fudbal_01

NAJAVLjEN ZIMSKI TURNIR U MALOM FUDBALU

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće održana je danas konferencija za novinare povodom predstojećeg tradicionalnog Zimskog turnira u malom fudbalu.

Na konferenciji su govorili pomoćnik gradonačelnika Duško Radišić, Ivan Mikalački i Velibor Mladenović ispred organizacionog odbora.

Generalni pokrovitelj turnira je Grad Zrenjanin, ukazao je Radišić i pozvao sugrađane da u što većem broju posete ovo sportsko takmičenje koje se organizuje peti put zaredom.

turnir

Mikalački je rekao da će turnir u malom fudbalu početi u nedelju, 25. decembra, u Kristalnoj dvorania da će izvlačenje parova biti održano 23. decembra. Kako je naveo, do sada je prijavljeno više od dvadeset ekipa, a prijavljivanje je moguće do samog izvlačenja.

Budući da je u toku rekonstrukcija hale Medison, ovogodišnji turnir biće ranije završen i bez u takmičenja u veteranskoj konkurenciji.

Nagradni fond isti je kao i prethodne – za osvojeno prvo mesto 200.000 dinara, drugoplasirani 100.000, dok za trećeplasiranu ekipu nagrada iznosi 50.000 dinara.

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>