26. 03. 2023.
Home / Odbojka / Četvrtfinale kupa 2.stepen Proleter 023 – Radivoj Korać 69:73
kosarkasice-3

Četvrtfinale kupa 2.stepen Proleter 023 – Radivoj Korać 69:73

Kosarkasice Proletera bile su domaćini višestrukom uzastopnom i aktuelnom prvaku države, ekipi Radivoj Korać iz Beograda. Posle velike borbe, tesna pobeda je pripala gošćama iz Beograda koje su pored pomenutog, i aktuelne jesenje šampionke.

– Prijavili smo se za kup takmičenje da bi pored ligaskih mečeva odigrali jos neku jaku utakmicu, nismo baš očekivali za protivnika najbolju ekipu u državi ali moramo biti zadovoljni onim što su devojke danas pokazale. Odigrale su utakmicu svim srcem i nisu dozvolile, realno boljoj ekipi, da ih rezultatski deklasira. I mi smo jesenji prvaci druge lige, igramo u odličnoj formi i ovo je samo još jedan pokazatelj toga. Očekuje nas zimska pauza koju ćemo iskoristiti da se što bolje pripremimo za nastavak – israkao je trener Zrenjaninki Marko Marinkov.
Najbolji igrač utakmice bila je Jelena Bosnić iz Proletera sa indeksom 28, sledi Marta Vulović iz Koraća sa indeksom 22, Sofija Olić Proleter index 16 i Tijana Jelić, Korać, sa indeksom 16.

Sastav: Jovanov 14, Marinković 11, Dunai, Vidrić 1, Olić 14, Milošević 2, Bosnić 27, Ratković, Komazec, Sovilj, Mihajlović.

Pročitajte još

IMG_8501

ODBOJKAŠICE ALEKSANDRA MENGA PONOS ŽITIŠTA

Srebrni jubilej, ali i iz aviona uočljiva energija i volja trenera Aleksandra Menga, dovoljan su ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>