09. 12. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / Otvoreni prošireni kapaciteti
img_8746

Otvoreni prošireni kapaciteti

Direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić u petak, 18. novembra svečanim presecanjem vrpce pustili su u rad prošireno skladište GOMEX-a u Zrenjaninu.

Ovaj veoma značajan događaj za našu kompaniju predstavlja završetak poslova na proširivanju skladišnih kapaciteta koji su se sinhrono radili u Distributivnim centrima u Zrenjaninu i Šapcu, kao i u Rashladno-distributivnom centru u Zrenjaninu. Ukupna ulaganja u proširenje kapaciteta za sva tri objekta iznose oko 1.600.000 EUR-a i predstavljaju jedno od najznačajnijih ulaganja koje je GOMEX imao.

Gradonačelnik Janjić izrazio je veliko zadovoljstvo što jedna tako uspešna kompanija kakav je GOMEX radi i posluje u Zrenjaninu i najavio dodatna ulaganja gradske administracije u projekat privlačenja investitora.

Direktor Kovačevič objasnio je da je sada Distributivni centar Zrenjanin dobio dodatnih 4000 m2, što ukupno čini 8500 m2. Distributivni centar u Šapcu je dobio još 2300 m2 što ukupno čini 4800 m2, dok je Rashladno-distributivni centar u Zrenjaninu dobio dodatnih 550 m2 (skladišnog prostora) što ukupno čini 1550 m2. Ovo je ujedno bila i prilika da direktor Kovačević najavi izgradnju velike hladnjače za voće i povrće u Zrenjaninu tokom marta 2017. godine. Radove na objektima poverili smo uglavnom lokalnim domaćim firmama, uz želju da i dalje osnažujemo preduzetnike i privrednike u sredinama u kojima poslujemo. Nakon završetka ovih projekata , kompanija GOMEX zaposlila je i nove radnike, što je još jedan od dokaza naše konstatne brige i o smanjenju stope nezaposlenosti.

Svakako da će najveći benefit od ovih projekata imati naši potrošači, bez čije pomoći ništa od ovoga ne bi bilo moguće realizovati.

 

Pročitajte još

ulaznica logo

Dodela nagrada Književnog konkursa “Ulaznica 2022″

Dodela nagrada Književnog konkursa “Ulaznica 2022″ održaće se u petak, 9. decembra 2022. godine sa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>