02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / Pimp Your Bike

Pimp Your Bike

Zrenjaninska omladinska razvojna organizacija – ZORO, u okviru projekta “Pimp Your Bike”, organizovala je tokom minulog vikenda na Trgu slobode u Zrenjaninu manifestaciju pod nazivom “Biciklističke igre”.

img_7558

Pokrovitelj ovog događaja bila je kompanija GOMEX, potvrđujući još jedanput visok stepen brige o mladima i njihovoj konstantnoj edukaciji. Program je bio namenjen učesnicima od 12 do 35 godina, koji su imali priliku da provere svoje poznavanje saobraćajnih pravila i pokažu ciklo-veštine kroz osam zanimljivih i zabavnih igara na biciklističkom poligonu.

img_7546

Organizatori su pripremili i mini kontrolni zadatak, simulaciju raskrsnice, vijugavu vožnju oko čunjeva, “zločesti” kontra-korman, nabacivanje biciklističkih guma, akrobatsku vožnju po tankoj liniji, ciklo-reciklažu i jednu banatsku vožnju “natenane”.

img_7568

Grupa mladih entuzijasta zaljubljenika u bicikle pre dve godine udružila je svoje snage i energiju u Zrenjaninsku omladinsku razvojnu organizaciju ZORO i nastoje da animiraju mlade da se što više bave biciklizmom kao i da im olakšaju popravke i doterivanje dvotočkaša.

img_7602

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *