02. 12. 2022.
Home / Košarka / MILAN OLUIĆ U KRALJEVSKOM KLUBU U MAROKU
oluja-3-prava

MILAN OLUIĆ U KRALJEVSKOM KLUBU U MAROKU

Ponuda koja se jednostavno ne odbija, dogodila se Milanu Oluiću, iskusnom košarkašu i centru zrenjaninskog Proletera, koji je i pored velike želje da ostane u rodnom gradu i pomogne svom klubu, odlučio da je prihvati.

– To se dogodi jednom u životu, pričao sam sa ljudima iz uprave Proletera i od njih dobio podršku, pa je odluka munjevito pala, mada iskren da budem,teška srca napuštam moj Proleter.Već u nedelju 23. oktobra u ranim jutarnjim časovima, putujem za Maroko, i novi sam član kluba FUS Rabat, čiji je prvi čovek, lično kralj Maroka.

oluja-5

Time sam sve rekao o klubu koji u prvenstvu Maroka ima velike ambicije, a finansijski je više nego stabilan i ozbiljan.Trener ekipe je gospodin Walid Gharbi, koji me je i preporučio, a zajedno smo uspešno sarađivali u Tunisu u klubu ESR – ističe Milan, koji je ekspresno spakovao kofere, a večeras će na utakmici Proletera sa Radničkim iz Kragujevca doći da se oprosti sa klupskim drugovima i navijačima.

oluja-1

– Meni je u Proleteru bilo predivno, prošao sam kompletan pripremni period, odigrao dve utakmice u prvenstvu i zaista će mi nedostajati sjajna hemija u ekipi i veliko drugarstvo…Odbio sam do sada sigurno desetak ponuda iz inostranstva, planirao da odigram sezonu u dresu matičnog kluba, koji ima velike ambicije, ali je usledila ponuda iz Maroka, koja se ne odbija – iskren je gorostasni Zrenjaninac.

„Oluja“ majstore, neka je sa srećom – poželeli su Milanu saigrači iz Proletera, a tim željama priključuje se i portal Sportinfo!!!

oluja-2

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>