09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / ODLIČAN START SEZONE
beogradski-pobednik-karatisti-zrenjanina

ODLIČAN START SEZONE

Takmičari karate kluba Zrenjanin su odlično krenuli u novoj sezoni učešćem na veoma jakom turniru “Beogradski pobednik”.

U konkurenciji 114 klubova iz 11 zemalja, Zrenjaninski karatisti su ostvarili zapažen rezultat. Milovanović Anja je u konkurenciji kadetkinja do 54kg je osvojila bronzu, dok je Vujasinović Aleksandra u konkurenciji juniorki do 53kg osvojila srebro.

Najbolji nastup je ostvario Salapura Đorđe koji je osvojio 2 medalje, u konkurenciji mlađih seniora zlato, a u seniorskoj konkurenciji bronzu, obe u kategoriji -75kg. Takođe, Đorđe je imao veoma zapažen i ekipni nastup za reprezentaciju Srbije pobedivši oba meča veoma kvalitetne i iskusne takmičare iz Crne Gore i Hrvatske.

Od ukupno 9 mečeva ostvario je 8 pobeda i samo jedan izgubljen mec. Kao nagrada, usledio je poziv selektora za pripreme seniorske reprezentacije Srbije.

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>