08. 06. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / PRENOČIŠTE CENTAR LUX
fotografija2

PRENOČIŠTE CENTAR LUX

Ideja da našim dragim gostima podarimo nešto novo, drugačije i ekskluzivnije, uz pregršt domaćinskih osmeha i usluge „kako dolikuje“ kad se nekome iskreno obraduješ i drag ti je gost, na naše veliko zadovoljstvo, zaživela je, uz veliku obostranu energiju i zadovoljstvo….

Dragi gosti iz Koreje, Engleske, Nemačke, Slovačke, Mađarske, Rumunije, Slovenije…… bili su prezadovoljni, mi takođe, uz naravno dodatni impuls da uvek može za nijansu sjajnije, bolje….

Baš ovih dana ugostili smo 16 osoba iz Italije, poslovne ljude, koji su svoje impresije istakli kroz 16 iskrenih rečenica, hvale i oduševljenja…Dragi gosti bili su nam košarkaši iz Bekeščabe, odbojkašice iz Temišvara, stonoteniseri iz Slovenije…I oni nisu štedeli reči, uz napomenu da im je bilo super, uz vrhunsku uslugu, besprekornu higijenu….

Prijalo nam je, jer za uloženi trud i napor, obično tako i bude…

Ali ne uljuljkujemo se, svesni smo da moramo napred, ka novim idejama, inovacijama…

Želimo da u našem prenoćištu CENTAR LUX, svakog trena imate osećaj da ste u najluksuznijem hotelu, samo još opušteniji, slobodniji, da sami kreirate svoje vreme, dok ste naši gosti…

Pitate se kako…???

Mala tajna, velikih i ljubaznih domaćina…..Jednostavno svratite i apsolutno slobodno stavite opasku, ako Vam nešto „ne štima, ne paše…“….Ako imate neku sugestiju, naravno da ćemo prihvatiti i ideju upotpuniti, tako da sve izgleda baš kao u bajci….Da kada dođete imate besplatan parking za svoj automobil, raskomotite se uz kvalitetan espresso ili ness, voće ili piće dobrodošlice, pogledate neki film na jednom od bezbroj kablovskih kanala, putem kvalitetnog interneta kontaktirate poslovne partnere, porodicu, rodbinu, prijatelje..

Usluge keteringa, takođe su Vam kod nas obezbeđene, a želja da probate specijalitete nekog od lokalnih restorana, takođe nije problem, baš kao ni Vaša eventualna zamisao da se rekreirate plivajući na gradskom bazenu, odigrate mali fudbal, tenis ili partiju stonog tenisa, vozite bicikl, rolere…Vodič za noćni život Zrenjanina, naravno da ima polaz upravo iz Nemanjine 9, koja je od strogog centra grada na jedva pedesetak koraka…

Apartman

Centar Lux poseduje studio apartman, francuskim ležajem plus jednim pomoćni ležajem. Apartan je opremljen po najvišim standardima i našim gostima je dostupno sledeće:
/ Besplatna Wi-Fi Internet konekcija
/ Klimatizovan prostor
/ LCD Teleivizija sa kablovskim programom.
/ Komplet opremljena kuhinja
/ Električni grejač vode (ketler)
/ Besplatan parking prostor
Sledeća Pred
Slide 1 | url
Slide 2 | url2
Slide 3 | url3
Slide 4 | apartman_42
Slide 5 | url5
Slide 6 | apartman_37
Slide 7 | apartman_43
Slide 8 | apartman_47
Sledeća Pred

Sobe

Centar Lux pored apartmana raspolaže i sa 5 soba. Posedujemo tri sobe sa dva odvojena ležaja i jednim pomoćnim. Takođe raspolažemo i sa dve sobe sa francuskim ležajem plus jednim pomoćni ležajem. Svaka soba je opremljena po najvišim standardima i našim gostima je dostupno sledeće:
/ Besplatna Wi-Fi Internet konekcija
/ Klimatizovan prostor
/ LCD Teleivizija sa kablovskim programom.
/ Besplatan parking prostor
Sledeća Pred
Slide 1 | soba1_04
Slide 2 | 8
Slide 3 | 7
Slide 4 | 5
Slide 5 | 4
Slide 6 | 3
Slide 7 | 2
Slide 8 | 1
Slide 9 | 9
Sledeća Pred

 

Nalazimo se u samom centru Zrenjanina, raspolažemo sa 1 apartmanom i 5 dvokrevetnih soba + pomoćni ležaj, sve su sa zasebnim kupatilom, kablovskom TV, wi-fi,klima. Imamo obezbeđen parking za goste. Smeštajni kapacitet celog objekta je 18 osoba. Uz dogovor nudimo i prenoćište sa doručkom. Za veće grupe ili duži boravak postoji mogućnost dogovora.
Plaćenje možete izvršiti gotovinom,karticom ili virmanski(preko računa firme) .

Apartmani Centar Lux Vam nude udobnost, fleksibilnost i kvalitetan smeštaj po pristupačnoj ceni. Naš proiritet su zadovoljni gosti koji se rado vraćaju. U zavisnosti od Vaših planova za boravak ( bilo da je u pitanju turistička poseta, poslovni sastanak) naš položaj je takav da Vam je sve na dohvat ruke, od centra grada do sportske hale ili bilo kojih drugih sadržja.

VAŠ CENTAR LUX

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na:

Nemanjina ulca br. 9
Zrenjanin

023 567 945

064 642 66 66

Pročitajte još

koncert filharmonije 10. 6. 2023.

Koncert Zrenjaninske filharmonije – Kulturni centar Zrenjanina – subota, 10. jun

KONCERT ZRENjANINSKE FILHARMONIJE Nastup filharmonije sa učenicima muzičke škole, izvođenje Betovenove 5. simfonije… – Kulturni ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>