04. 08. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / GOMEX podržao međunarodnu izložbu pasa
IMG_4561

GOMEX podržao međunarodnu izložbu pasa

Pas je čovekov najbolji prijatelj, a ova “milenijumska veza” nekako je, čini nam se, najjača između dece i njihovih četvoronožnih drugara.

Na izložbi pasa svih rasa, koja je organizovana u banji Rusanda u Melencima nadomak Zrenjanina, bilo je prilike da se u ovu ljubav između najmlađih učesnika i njihovih pasa i sami uverimo.

Kompanija GOMEX sa zadovoljstvom je prihvatila poziv organizatora, Kinološkog društva “Rusanda” iz Melenaca, da budemo deo ove vrlo lepe i, na kraju, uspešne izložbe u segmentu sponzorstva za najmlađe učesnike. Pažljivo smo odabrali nagrade baš za te najmlađe učesnike, kao što su i oni pažljivo pripremali svoje ljubimce za iskusne oči međunarodnih kinoloških sudija. Poklonili smo im, između ostalog, i pakete naše hrane za pse “1/1″, artikla koji se nalazi u ponudi svih GOMEX-ovih maloprodajnih objekata. Oni nešto stariji učesnici ocenili su našu “1/1″ hranu za pse vrlo visokim ocenama, potvrđujući na taj način da i u ovoj kategoriji imamo svog favorita.

Bila je to revija zaista zanimljivih i kvalitetnih pasa, ali i prilika da se poznavaocima i ljubiteljima kinologije predstave neki budući vlasnici šampiona, odgajivačnica, pa i buduće sudije. Male vodiče (ili – kako su nam objasnili- zvanično male “hendlere”) i njihove pse burnim aplauzom pozdravila je okupljena publika, a oni su, po ugledu na one starije vodiče, vrlo znalački i odmereno, prošetali svoje četvoronožne drugare. Ruku na srce, bilo je i kuca koje su “za glavu” bile višlje od svojih vodiča, ali to je samo dalo dodatnu draž celoj ovoj priči… Na kraju, posle sudijskog većanja i dugog razmišljanja, proglašeni su najlepši psi u ovoj kategoriji. Mali takmičari pozdravili su troje najboljih i njihove vodiče, nije bilo suza i razočarenja, već samo čestitki i lepih reči. Uz najmlađe, sudije su ocenjivale i one starije, znatno ozbiljnije vlasnike i vodiče pasa, ali to je već sasvim druga tema, u koju se ne bismo upuštali…

IMG_4562

Pročitajte još

PSX_20210804_151217

DANIJEL ŠEBEZ NASLEDIO BOJANA MIJATOVA U DIREKTORSKOJ FOTELJI SPORTSKIH OBJEKATA U ZRENJANINU

Dojučerašnji drirektor Javne ustanove Sportski objekti Bojan Mijatov i novi v.d. Danijel Šebez, obojca sportisti, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>