23. 06. 2021.
Home / Košarka / BOJAN DAVIDOVAC UŽIVA NA OBALI ATLANTIKA
Bo 2

BOJAN DAVIDOVAC UŽIVA NA OBALI ATLANTIKA

Stariji od dvojce braće iz poznate zrenjaninske košarkaške familije Davidovac, Bojan, koji je ponikao u matičnom Proleteru, od ovog leta novi je član ekipe Pornik basket st Mišel, iz gradića Porik, nedaleko od nanta, inače veoma poznatog, idiličnog turističkog mesta na obalama Atlanskog okeana.

– Ovde sam tek dve nedelje, ali mogu reći da zaista uživam. Odigrao sam 4 utakmice za novi tim, treninzi su vrlo naporni i najviše se stavlja akcenat na fizičku spremu. Prva zvanična utakmica mi je 11. septembra u Kupu Francuske, a onda kreće liga 17. septembra. Cilj nam je što bolji plasman na tabeli i doigravanje u plejofu. Ekipa je vrlo iskusna igraju svi već nekoliko sezona zajedno i kako mi je trener, Francuz, koji veoma dobro poznaje srpsku košarku, rekao, trebalo im je u ekipi pojačanje i profil igrača kakav sam ja.Naravno da ovakvo mišljenje trenera prija i zaista se maksimalno zalažem da već na svakom treningu i utakmici, pokažem kvalitete i sve što znam, kako bih opravdao zaista lepo mišljenje – raportira direktno iz Pornika Bojan Davidovac, uz napomenu da se u francuskoj košarci insistira na jakoj fizičkoj pripremljenosti i snazi igrača i da je kvalitet znatno iznad našeg KLS-a.

– Posebno mi je drago što su se u klubu potrudili da ispune sve obaveze iz ugovora, a gradić je zaista fenomenalan, atraktivne plaže, puno turista, grad živi bukvalno 24 sata.Kada se radi na terenu, sve pršti, ali imam i dovoljno vremena za odmor i upoznavanje brojnih znamenitosti Pornika – dodao je za pšortal Sportinfo, Bojan Davidovac.

Bo 1

Pročitajte još

received_1750377591831624

KONTROLNI TRENING MLADIH KOŠARKAŠA PROLETERA

Košarkaški klub Proleter je u prethodnoj godini, serioznim i stručnim radom sa mlađim kategorijama, privukao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>