13. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / SJAJNA PROMOCIJA ODBOJKE NA GRADSKOM TRGU U ZRENJANINU
08

SJAJNA PROMOCIJA ODBOJKE NA GRADSKOM TRGU U ZRENJANINU

Princeze i dečaci, najmlađi polaznici škole odbojke OK Klek iz olimpijskog sela kraj Zrenjanina, na najlepši način demonstrirali su umeće u trofejnom sportu.

U okviru sportskog programa, tradoicionalne kulturno-zabavne manifestacije „Dani piva u Zrenjaninu“ koja se po 31. put održava u gradu na Begeju, mali odbojkaši i odbojkašice demonstrirali su sve ono što svakodnevno uče na treninzima u Odbojkaškom klubu Klek.

19

Veštine malih majstora, budućih odbojkaških zvezda i zvezdica, pratio je i selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije, Nikola Grbić, takođe Klečanin.

– Lepa manifestacija, puno dece i slika koju šaljemo iz Zrenjanina….Iako je veoma vruće, ovi mališani se ne štede ni jednog sekunda i ja sam zaista oduševljen ovom svojevrsnom promocijom odbojke – kratko je prokomentarisao nekada trofejni sportista, a sada selektor Nikola Grbić.

– Puno smo truda i energije uložili u organizaciju ove „street voley“ prezentacije odbojke i drago mi je što za sada sve funkcioniše u najboljem redu.Puno je ekipa, svi mališani, a nekoliko stotina ih je, žele da se predstave u najboljem izdanju i zbog toga sve „pršti“ od atraktivnih smečeva, servisa, voleja…- dodao je Rajko Petrović, čovek koji sve konce organizacije sigurno drži u svojim rukama.

01

Uz srdačan sportski i odbojkaški pozdrav svim čitaocima portala Sportinfo, Rajko Petrović je obećao sve rezultate odigranih mečeva, koje ćemo naknadno objaviti…

 

Pročitajte još

trs

Tvoje vesti iz sveta trčanja

Šta kažu stručnjaci: Zašto se budite umorni?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>