27. 09. 2021.
Home / Ostali sportovi / INTEZIVNE AKTIVNOSTI SAVEZA NA POLJU SARADNJE
kikinda

INTEZIVNE AKTIVNOSTI SAVEZA NA POLJU SARADNJE

Protekla nedelja u Sportskom savezu grada Zrenjanina bila je u znaku aktivnosti na produbljivanju saradnje sa sportskim subjektima iz zemlje i inostranstva.

Naime, prvo je gost Saveza bio predstavnik košarkaškog kluba iz Bekeščabe, a čiji je domaćin bio gradski većnik Jožef Stojko. Razgovori su tekli u pravcu saradnje na polju košarke, tj. zajedničkih mini kampova i utakmica košarkaša mlađih kategorija.

Takođe, gosti Saveza bili su i predstavnici Sportskog saveza grada Kikinda sa kojima naš Savez ima potpisan Protokol o saradnji, a na sastanku su postignuti dogovori oko još intezivnije saradnje. Međusobno su razmenjena iskustva u vezi primene novog Zakona o sportu, kao i načinima na kojima sport u jedinici lokalne samouprave može da funkcioniše još bolje.

Pomoćnik Gradonačelnika Duško Radišić i generalni sekretar Saveza Simo Salapura bili su domaćini direktoru Sportskog centra i generalnom sekretaru Sportskog saveza opštine Vrnjačka banja. Na ovom sastanku koji je bio dragocen zbog razmene iskustava prisustvovao je i direktor JU Sportski objekti u Zrenjaninu Bojan Mijatov.

Pročitajte još

242430516_389935719252489_1533210499665026486_n

Lena Kovačević druga na Međunarodnom džudo turniru

Na Međunarodnom džudo turniru “Radomir Kovačević – Džigi” koje je održano u Beogradu na kome ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>