29. 11. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / Letnje igre na Lehelu
IMG_4038

Letnje igre na Lehelu

Lokalno društvo za negovanje tradicije “Remus” je po deveti put organizovalo Letnje igre u zrenjaninskom naselju Mužlja.

Ovoga puta je lokacija bila Sportski centar “Lehel” u samom centru ovog dela Zrenjanina.

Značajan doprinos tokom organizacije Letnjih igara i na sam dan održavanja pružila je i kompanija GOMEX. Kao društveno odgovoran sistem, koji poseban akcenat stavlja na pomoć u sredini u kojoj posluje, odlučili smo se da podržimo ovu tradicionalnu i zanimljivu sportsko-kulturnu manifestaciju.

IMG_4042

Među učesnicima brojnih sportskih igara našla se i ekipa GOMEX-a, predvođena kolegama iz Transporta voća i povrća, koji su odigrali prijateljsku odbojkašku utakmicu protiv ekipe “Carske Bašte” iz Mužlje. Naravno, rezultat je potpuno ostao u drugom planu.

Posetioci su iskazali veliko interesovanje za bogatu gastronomsku ponudu na ovom događaju, a uz sportska, organizovana su i razna druga takmičenja, logičke igre, takmičenje u pikadu, navlačenju konopca… Održano je i takmičenje u kuvanju riblje čorbe.

IMG_4051

 

Pročitajte još

likovni salon 30X30 iz Arhive

Saopštenje žirija likovnog konkursa 30X30

OTVARANJE LIKOVNOG SALONA 30X30 Izložbeni salon Kulturnog centra Zrenjanina – Četvrtak, 9. decembar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>