03. 07. 2022.
Home / Košarka / NIKOLA DRAGANOVIĆ, KOŠARKAŠ NOVOSADSKOG SPORTS WORLD-a, MVP KAMPA “TEO 4”
Draganović 1 naslovna

NIKOLA DRAGANOVIĆ, KOŠARKAŠ NOVOSADSKOG SPORTS WORLD-a, MVP KAMPA “TEO 4”

Nikola Draganović, rođen 2001. godine, lucidni plejmejker novosadskog kluba Sports world, zasluženo je poneo titulu najboljeg igrača u prvoj smeni kampa Miloša Teodosića, “TEO 4”, na Srebrnom jezeru.

Draganović 5

Nikola je osim paklenog i strastvenog rada tokom protekle sezone u klubu, na najlepši način demonstrirao svoj raskošan talenat i kvalitet i to pod budnim okom eminetnih košarkaških stručnjaka i trenera kampa “TEO 4”, Vladom Jovanovićem, Zoranom Todorovićem, Aleksandrom Petrovićem i Srđanom Flajsom. U prvoj smeni sjajno organizovanog kampa našeg proslavljenog asa, bilo je 120 dečaka, koji su radom i zalaganjem, pokazali da Srbija ne treba da brine za svoju košarkašku budućnost.

Ako nastavi da trenira ovim intenzitetom, uz pokazanu volju i htenje, pred Nikolom je svakako lepa košarkaška karijera, složili su se eminetni treneri, a Nikola je osim laskavog epiteta MVP-ja, bio najbolji i u šutiranju slobodnih bacanja…

Draganović 6

– Presrećan sam, ovo je za mene veliko priznanje i svakako motiv da nastavim da radim i treniram još žešće. Lepo smo se družili, uslovi na kampu su zaista bili izvanredni i puno toga novog smo naučili – kratko je za Sportinfo prokomentarisao Nikola Draganović.
Redakcija portala, talentovanom košarkašu upućuje iskrene čestitke!!!!

Pročitajte još

received_1048909775730381

ŠAJKA PREKO TISE

Basketaška saga u varoši s one strane pitome Tise, Starom.Bečeju, sedmi put, za poslednjih osam ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>