24. 09. 2023.
Home / Ostali sportovi / LJUBOMIR STANISAVLJEV ZAMENIK POKRAJINSKOG SEKRETARA ZA SPORT I OMLADINU
Ljubomir Stanisavljev

LJUBOMIR STANISAVLJEV ZAMENIK POKRAJINSKOG SEKRETARA ZA SPORT I OMLADINU

Gospodin Ljubomir Stanisavljev, predsednik gradskog odbora SPO Zrenjanin, imenovan je na položaj zamenika Pokrajinskog sekretara za sport i omladinu.

Velika je čast biti na takvoj visokoj funkciji, ali je još veća odgovornost biti zamenik proslavljenom odbojkaškom asu Vladimiru Batezu.

Stanisavljev je jedini iz redova gradske vlasti u Zrenjaninu, koji je zahvaljujući svom političkom angažovanju, zalaganju i sposobnostima, zavredio da bude deo izvršne vlasti u Pokrajini.

Ova vest daje nadu da će i drugi mladi, perspektivni, nekompromitovani i obrazovani političari doći do visokih Pokrainskih funkcija.

Ljubomir Stanisavljev je na funkciju predsednika gradskog odbora SPO-a, stupio 2011. godine i za veoma kratko vreme uspeo da izuzetnim zalagnjem i angažovanjem priključi stranci mnogo mladih, perspektivnih i obrazovanih pristalica.

Prvenstveno svojim principijelnim stavom, brigom o svakom pojedincu u stranci podigao je ugled gradskog odbora što je rezultiralo i njegovim izborom na mesto u Pokrainskoj vladi.

Izbor gospodina Stanisavljeva je opravdan jer je on svojim angažovanjem u organizovanju sportskih manifestacija i pomaganjem mladim talentima, širenjem sportske kulture značajno pomogao razvoju raznih sportskih grana u gradu Zrenjaninu.

Sigurni smo da će u skladu sa svojim sposobnostima, afinitetima i ostvarenim rezultatima u politici i sportu doprineti razvoju Pokrainskog sporta i afirmaciji mladih i perspektivnih ljudi.

Pročitajte još

image_6483441 (17)

DUNJIN BRONZANI PEŠTANSKI PLES

Reprezentativka Srbije, Dunja Rajić, na međunarodnom, tradicionalnom turniru u Budimpešta open u prestonici Mađarske, na ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>