02. 12. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / BIOELEKTRIKOVA “LEPOTICA” U ULICI ĐURE JAKŠIĆA…

BIOELEKTRIKOVA “LEPOTICA” U ULICI ĐURE JAKŠIĆA…

Još najviše tridesetak dana ostalo je do useljenja u novu stambenu zgradu u ulici Đure Jakšića u Zrenjaninu, za koju je “odgovorna” kompanija “Bioelektrik”.

Nova zgrada, koja će biti ponos grada Zrenjanina, sastoji se od dve lamele, ima tridesetak stanova, natkriveni parking za automobile svih stanara, a kako ponosno ističu investitori, zgrada je A klase, odnosno visokoenergetski efikasna.

– Ovo je prva veća zgrada koju smo radili i zadovoljni smo intenzitetom i poštovanjem svih rokova.

U toku su završni radovi na unutrašnjosti, a započeli smo i sređivanje dvorišta i izgradnju natkrivenog parking prostora – ističe prvi čovek “Bioelektrika” Dragan Božjak, uz napomenu da su svi stanovi moderno dizajnirani, prostrani i sa lepim pogledom sa balkona.

fotografija2

– Ovo je prva zgrada u Zrenjaninu sa dva penthausa u potkrovlju, koji imaju više od stotinu kvadrata, sa ogromnim terasama i pogledom koji puca do Titelskog brega i Fruške gore.

Zgrada je zidana čuvenom uzdinskom ciglom, koja ima atest na čvrstoću. Fasada od nemačkog materijala ima garanciju petnaest godina, a stolarija sedam.

– “Bioelektrik” zida stambene visokoenergetski efikasne objekte i na to smo posebno ponosni, jer naša firma je prva u Srbiji sa zvaničnom licencom za ovakvu vrstu gradnje.

U ovu zgradu, za koju inače vlada veliko interesovanje naših ljudi iz inostranstva, koji su zainteresovani za kupovinu stanova, ugrađene su toplotne pumpe za grejanje, tako da u toku grejne sezone po kvadratu, cena grejanja ne može biti viša od 30 dinara po kvadratnom metru.

Svaki stan ima kalorimetre, što znači da se plaća isključivo onoliko koliko je potrošeno, a tokom grejne sezone se može uštedeti i do hiljadu evra – dodaje Božjak i naglašava da je i pored velikog interesovanja, kupovina stanova u “Bioelektrikovoj “lepotici” još uvek moguća i da se oni mogu kupiti i na kredit.

fotografija5

Pročitajte još

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *