19. 08. 2022.
Home / Košarka / STEVANOV, ŠARIĆ I NOVAKOVIĆ, ZRENJANINCI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U KOŠARCI ZA VETERANE U NOVOM SADU
fotografija

STEVANOV, ŠARIĆ I NOVAKOVIĆ, ZRENJANINCI NA EVROPSKOM PRVENSTVU U KOŠARCI ZA VETERANE U NOVOM SADU

FIMBA EUROPEAN MAXIBASKETBALL CHAMPIONSHIP, zvanično prvenstvo Evrope za veterane, košarkaše, koje se od 24.juna do 3. jula održava u Novom Sadu, neće naravno proći bez Zrenjaninaca.

Aleksandar Stevanov, popularni Aca Džabar, jedan od najstarijih, još uvek aktivnih košarkaša, koji iako su mu 53 godine nastupa za ekipu KK Bagljaš, član je nacionalnog tima Srbije, a sudijski par Miroslav Šarić – Pavle Novaković, veoma su aktivni kada su košarkaške sudije u pitanju…

Inače prvenstvo Evrope za veterane u Novom Sadu, okupilo je ukupno 97 reprezentacija, koje se bore za čast svojih zemalja odakle dolaze.

Aca 2

– Sjajno organizovano takmičenje, igra se u četiri dvorane, svi učesnici imaju obezbeđeno kupanje na Štrandu, posete Petrovaradinskoj tvrđavi i još niz zanimljivih programa koji su u sklopu prvenstva, same utakmice su veoma zanimljive, zaista je puno poznatih i slavnih košarkaških imena, pa bi bio greh nekoga spomenuti, jer bi se ogrešili o one koje bi možda slučajno izostavili, a spisak nekada popularnih košarkaša je zaista dugačak.

Naša preporuka za sve ljubitelje igre pod obručima, je da svratite, Novi Sad nije daleko, a ovih dana uoči festivala „Egzit“ zaista je u znaku košarke.U toku je sama završnica šampionata, a finale je predviđeno za nedelju 3. jul – uglas poručuju košarkaške sudije Miroslav Šarić i Pavle Novaković.

Aca 1

Pročitajte još

IMG_20220813_170013

DATUNAŠVILI PIKAO BASKET SA KLINCIMA NA ENGLER KUPU

Svetski šampion i bronzani olimpijac iz Tokija, reprezentativac Srbije i rvač Proletera iz Zrenjanina, Zurab ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>