26. 03. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / ČABA SILAĐI U NOVOJ OPEL ASTRI
fotografija

ČABA SILAĐI U NOVOJ OPEL ASTRI

Srpski plivački reprezentativac, nacionalni rekorder u disciplini 100 prsno Čaba Silađi, koji će braniti boje Srbije na Olimpijadi u Riju, postao je zaštitno lice svetskog automobilskog brenda „Opel“ a danas mu je u Zrenjaninu, u prodajnom salonu kompanije „Opel Ćirkom“ zvanično uručen najnoviji model „Opel Astra“.

Ključeve najnovijeg modela iz bogate „Opelove“ porodice srkom reprezentativcu uručili su pr menadžer Opela za ovaj deo Evrope , Irena Trifunović i predstavnik prodaje Miroslav Vrcelj.

fotografija2

– Ovo je za mene veliko priznanje, čast, ali i obaveza da se na predstojećoj Olimpijadi u Riju, još jednom dokažem i pokažem svoje prave vrednosti.

Voziti se u ovako lepom, moderno dizajniranom i udobnom automobilu privilegija je za svakog mladog čoveka, sportistu, kao što sam ja – prokomentarisao je Silađi uz napomenu da je u jeku završnih priprema koje intenzivno sprovodi u Pančevu, gde ima sve uslove za nesmetan i kvalitetan rad….

fotografija1

 

 

Pročitajte još

PSX_20230320_211729

Od 30. marta u Kulturnom centru Zrenjanina izložba – “DNK refleksija”

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA „DNK REFLEKSIJA“ – Kulturni centar Zrenjanina – Mali salon od 30. marta do ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>