08. 06. 2023.
Home / Fudbal / BOJAN TRIVUNOVIĆ, TALENTOVANI GOLMAN VAGA PONUDE
Boki 3

BOJAN TRIVUNOVIĆ, TALENTOVANI GOLMAN VAGA PONUDE

Pouzdani čuvar mreže Doline iz Padine, Bojan Trivunović, posle nekoliko sjajnih sezona u timu koji je bio hit fudbalske lige Srbije, najverovatnije će ovog leta menjati klubske boje.

– Zaista je sve u klubu bilo sjajno, odlična organizacija, rezultati, sjajni uslovi na stadionu u Padini, ali eto zbog spleta okolnosti, ispali smo iz lige i dobio sam odrešene ruke da tražim novi klub.

Obzirom da je duga i naporna sezona tek okončana, imam vremena i sigurno neću žuriti sa odabirom nove sredine – započinje priču još jedan od izdanaka golmanske škole Slobodana Čimplija Radovanova, Bojan Trivunović.

Boki 0 naslovna

– Da neko pogrešno ne protumači, klub ispao iz lige, obično je za sve kriv golman, a ja merkam bolje ponude, naravno da nije tako.

Dolina je sjajno organizovan fudbalski klub, sa jasnim konceptom da okosnica ekipe budu igrači „sa strane“, iz Zrenjanina, Beograda i okolnih mesta koji su svakodnevno putovali na treninge, obzirom da je mesto malo i da nema toliko talentovanih fudbalera.

Boki 1

Splet sudbinskih okolnosti, bolest i smrt predsednika kluba, promenile su mnogo toga, ambicije su splasle i naredne sezone, ekipa će sa znatno smanjenim budžetom, uglavnom biti sastavljena od mladih, neafirmisanih fudbalera, a mi iskusniji dobili smo odrešene ruke u izboru novog kluba.

Boki 2

Naravno da mi prijaju ponude koje sam dobio, jer zaista branio sam dobro, trudio se i vredno radio na treninzima, ali ponavljam još je rano za konačnu odluku i prvo sledi kraći odmor na moru, pa ćemo videti – ostao je zagonetan talentovani čuvar mreže, uz napomenu da će svakako slušati i savete svog prvog trenera i iskusnog stručnjaka, koji vodi brigu o njegovoj daljoj karijeri.

Boki 4

Pročitajte još

image_6487327

LETNJI TURNIR U MALOM FUDBALU OD 1.JULA NA BAGLJAŠU

Tradicionalni 23. letnji turtnor u malom fudbalu Bagljaš 2023. igraće se od 1.jula na terenu ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>