26. 09. 2022.
Home / Košarka / BOJAN DAVIDOVAC SA NOVOSADSKIM BASKETAŠIMA U ABU DABIJU
Bojan 1

BOJAN DAVIDOVAC SA NOVOSADSKIM BASKETAŠIMA U ABU DABIJU

Najbolji basketaši sveta, članovi ekipe Novi Sad Al Wahda 3×3, nakon trijumfa na turnirima u mađarskom Segedinu i Aleksincu, već od četvrtka 16. juna nastupiće na tri svetska takmičenja u Abu Dabiju.

Sjajnim novosadskim basketašima, koji su strah i trepeta gde god se pojave na svetu, Dušanu Domoviću Bulutu, Marku Žderu i Dejanu Majstoroviću, pridružio se Zrenjaninac Bojan Davidovac I odličnim nastupima, pokazao da će dostojno zameniti povređenog Marka Savića.

Bojan 0 naslovna

U Aleksincu je obezbeđeno finale Srbije, prethodno je sa Davidovcem osvojena i titula u Segedinu, a raspored nije milosrdan ni u narednih nekoliko dana.

Reprezentacija Srbije, već u sredu 15.juna će krenuti na put u Abu Dabi, gde ih čekaju tri takmičenja u 10 dana u okviru borbe za World Tour.

Quest event igraće se 16. i 17. juna, 19. je na programu Quest Tour Final, za 24. i 25. je zakazan Challenger u Abu Dabiju.

– Ovo je za mene novina, ali je veoma interesantno I mislim da sam se dobro uklopio u tim.

Turniri u Segedinu I Aleksincu, dobro su došli kao uigravanje, a Abu Dabi je za mene zaista pravi izazov I veoma sam uzbuđen I sa nestrpljenjem očekujem nastupe tamo – rekao je za portal “Sportinfo” Bojan Davidovac, košarkaš prvoligaške ekipe Vršca.

Bojan 11

Pročitajte još

1663519356821_image_6483441

POBEDILA JE KOŠARKA

Više od 60 mladih košarkaša, devojčica i dečaka iz rumunskog Temišvara, Novog Miloševa i Srpske ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>