23. 06. 2021.
Home / Fudbal / MLADI STRUČNJAK O KOJEM VEĆ BRUJI FUDBALSKA EVROPA…
Ivke 0 naslovna

MLADI STRUČNJAK O KOJEM VEĆ BRUJI FUDBALSKA EVROPA…

Vladimir Ivić, prvi Zrenjaninac, koji će kao trener voditi ekipu u Ligi šampiona.
Sa imidžom srpskog Žozea Murinja, tridesetdevetogodišnji Vladimir Ivić, trener solunskog PAOK-a, napravio je čudo od kako je preuzeo kormilo “crno-belih” iz Soluna i skrenuo pažnju fudbalske Evrope…

Od kako je u martu mesecu ove godine preuzeo tim od hrvatskog stručnjaka Igora Tudora, Ivić je razmrdao ekipu, uveo poseban način rada i sve je rezultiralo plasmanom PAOK-a u kvalifikacije za Ligu šampiona.

PAOK je nakon velike krize i dolaska Ivića na kormilo tima, korak po korak, kroz plej-of došao do velikog uspeha i osvajanja prvog mesta.

Ivke 1

O toj poziciji odlučivao je direktan duel protiv Panatinaikosa u kojem su crno-beli iz Soluna, odigrali 1:1 i ovim rezultatom sačuvali bod prednosti koji se na kraju pokazao kao odlučujući.

Panatinaikos će ovog leta igrati kvalifikacije za Ligu Evrope. Zanimljivo je da je Vladimir Ivić, kada je u martu ove godine preuzeo prvi tim, potpisao ugovor do kraja sezone, a velikim uspehom je sebi obezbedio produžetak saradnje, mada se o mladom i energičnom stručnjaku odmah “zavrtela” priča po celoj fudbalskoj Evropi….

Ivke 3

Pročitajte još

milovan_sikimic2

Intervju sa Milovanom Sikimićem, novim koordinatorom Omladinske škole FK Čukarički

Čukarički je nastavio da jača stručni kadar, pa je na poziciju koordinatora Omladinske škole imenovao ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>