02. 12. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / AUTO ŠKOLA „SAŠA PLUS“ – ZAŠTO SU VOZAČI KOJI SE OBUČAVAJU PO NOVOM SISTEMU, MNOGO KVALITETNIJI

AUTO ŠKOLA „SAŠA PLUS“ – ZAŠTO SU VOZAČI KOJI SE OBUČAVAJU PO NOVOM SISTEMU, MNOGO KVALITETNIJI

– Mnogo kvalitetniji vozači danas, su vozači koji nastaju od kandidata koji završavaju obuku po novom sistemu….

Taj sistem ne dozvoljava praktičnu obuku, dok se u celosti ne savlada teorija – ističe Aleksandar Saša Alferov iz Auto škole „Saša plus“ u Zrenjaninu.

plus 5

– Važno je još naglasiti da od pre mesec dana, kandidati mnogo lakše polažu teorijski deo ispita, zato što su izbačena pitanja vezana za kaznene poene, a koja su bila problem kandidatima na teorijskom delu ispita.

Pored toga, povećan je broj dozvoljenih negativnih poena za 10 posto, tako da svaki kandidat sada sme da pogreši 20 posto da bi test prošao – nastavlja Alferov, uz napomenu da na praktičnoj obuci instruktor se sada može, za razliku od starog zakona, potpuno posvetiti svakom kandidatu individualno i prilagoditi mu sistem praktične obuke.

plus 4

– Jedino što se mora ispoštovati u praktičnoj obuci je da prva dva časa moraju obavezno biti na poligonu, a posle poligona, sledeća četiri časa moraju biti na ulicama sa slabim intenzitetom saobraćaja. Ranije su kandidati koji se obučavaju, 8-9 sati morali biti na poligonu…

U našoj auto školi, svi kandidati u dobijaju u pisanoj formi, pre praktične obuke, sve šta se treba uraditi pre ispita, zatim na samom ispitu – nacrt poligona sa različitim elementima koji se moraju odraditi – dodaje na kraju Aleksandar Saša Alferov.

plus 6

Pročitajte još

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Najave programa Kulturnog centra Zrenjanina do 9. 11. 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *