09. 12. 2022.
Home / Ostali sportovi / ZVEZDA ŠAMPION, STONOTENISERIMA BANATA SVE ČESTITKE
fotografijastones008

ZVEZDA ŠAMPION, STONOTENISERIMA BANATA SVE ČESTITKE

U ravniopravnoj i do kraja neizvesnom meču, Zvezda trijumfovala u Zrenjaninu 4:3 i osvojila titulu prvaka Srbije.

Atmosfera brazilska, nesvojstvena stonom tenisu, ali tako prepoznatljiva kada je stonoteniski klub Banat u pitanju, bubnjevi, bučno navijanje blizu hiljadu navijača u Kristalnoj dvorani, koji su uživali u sjajnim potezima Aleksandra Karakaševića, Ilije Majstorovića, Valentina Nađ Nemedija, ali i ostalih aktera u meču i nagraživali ih gromoglasnim aplauzima.

fotografijastones005

U trećem odlučujućem meču Zvezda je ipak bila bolja i konačnim skorom 2:1 u finalnoj seriji osvojila novu titulu šampiona države.

Večerašnji meč, bio je i najneizvesniji, a Zvezda je trijumfom u dublu ostvarila pobedu 4:3. Iskusni reprezentativac Aleksandar Karakašević bio je faktor „x“ i prevaga na tasu ravnopravne borbe i sjajnih mečeva…

fotografijastones014

Banat nije osvojio petu titulu prvaka Srbije, ali igrači, kao i kompletan stručni štab i naravno alfa i omega kluba Dmitar Majstorović, zaslužuju sve čestitke za priređeni spektakl, veliku borbenost i iskazano htenje i želju da se domognu novog trofeja….

Pročitajte još

image_6483441

ZLATNE DUNJA I NAĐA ULOVILE PANTERA U KAĆU

Mlade karatisti Karate kluba Zadrugar iz Lazareva, nastavilu su nisku sjajnih rezultata i uspešnih nastupa ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>