24. 09. 2023.
Home / Basketball Cup ZR / KOMPANIJA BEKO PROMOVISALA SVOJ BREND NA TURNIRU
Beko 1

KOMPANIJA BEKO PROMOVISALA SVOJ BREND NA TURNIRU

Da sledi sportski impuls, kompanija BEKO, koja je u Srbiji prisutna već punih 12 godina, pokazala je još jednom, na internacionalnom košarkaškom turniru u Zrenjaninu „Basketball cup 2016“.

Brend koji je zaštitni znak Barselone, a bio je pokrovitelj Evropskog prvenstva u košarci, BEKO je pronašao svoj interes da se pojavi na najznačajnijem evropskom turniru za mlade košarkaše U16 u Zrenjaninu, gde su pored Reala, Barselone, nastupali još Fenerbahče, Darušafaha, Emporio Armani, Partizan….

Beko 2

Pred samu finalnu utakmicu, u kojoj su snage odmerili košarkaši Reala i Barselone, u prepunoj Kristalnoj dvorani, pred više od 2 hiljade gledalaca, BEKO je priredio zanimljivu nagradnu igru za gledaoce na tribinama, a svih pet učesnika, nagrađeno je simpoličnim, ali i zanimljivih poklonima komapnije BEKO, koja je još jednom pokazala da gde je pravi sport i odlična košarka, tu je i ona….

Beko 6

Pročitajte još

image_6487327

VELIČANSTVEN DAN U VEKU SRPSKE KOŠARKE U ZRENJANINU

Uz proslavljenog srpskog reprezentativca i legendarnog NBA asa Vlade Divca, Džuli Hil, suprugu američkog ambasadora ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>