26. 03. 2023.
Home / Hendi sport / HENDI SPORT OSVOJIO ČETIRI MEDALJE NA PRVENSTVU SRBIJE U STONOM TENISU
osvajaci medalja u stonom tenisu sa trenerom  nuhanovicem

HENDI SPORT OSVOJIO ČETIRI MEDALJE NA PRVENSTVU SRBIJE U STONOM TENISU

Učestvovalo je svih 12 klubova sa teritorije cele Srbije. Zrenjaninci su potvrdili dugogodišnji primat u ovom sportu, osvajanjem drugog i trećeg mesta u I diviziji za muškarce. Višestruki prvak Srbije, Bela Terkelj, morao je da se zadovolji srebrom, dok je bronza pripala Ivanu Živkovu.

Valentina Manojlov je, u odnosu na prošlogodišnje prvenstvo, popravila svoj plasman za jedan stepenik više na pobedničkom postolju, osvajanjem srebrne medalje u I diviziji. Ekipu je još sačinjavala Barna Magdolna, koja je u trećoj diviziji osvojila bronzu.

– Prezadovoljan sam rezultatima svojih takmičara, jer smo ponovo potvrdili kvalitet – rekao je trener Hendi sport kluba, Borislav Nuhanović.

Naredno takmičenje članove Hendi sporta očekuje 16. aprila u Čačku, kada će učestvovati na državnom prvenstvu u muškoj odbojci

Pročitajte još

galic

Milovan Galić prvi na Državnom prvenstvu

Milovan Galić iz Žitišta osvojio je prvo mesto na Državnom prvenstvu u boćanju sa ekipom ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>