01. 07. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / DOŠLI STE PO ZDRAVLJE- DOBRO STE NAM DOŠLI…
12822089_10207345087844570_1450389867_n

DOŠLI STE PO ZDRAVLJE- DOBRO STE NAM DOŠLI…

Biljna apoteka BioDragstor, u centru Zrenjanina, u Gimnazijskoj ulici br. 21 Preko 120 vrsta najkvalitetnijih biljaka, najstručnije informacije, saveti, kao i mogužnost da ukoliko nešto nemamo, u relativno kratkom vremenskom roku, nabavimo za Vas…

Ovo je sasvim realna preporuka, lepo uređene biljne apoteke u kojoj stanuje zdrava hrana i brojni traženi artikli kao što su kinoa, dodži, čia semenke, žitarice svih vrsta, hladno ceđena ulja bundeve, lana, repice, kokosa koja su se nekada koristila.
– Biljna apoteka i zdrava hrana BioDragstor otvorena je kao nasleđe biljne apoteke Breza iz Zmaj Jovine ulice u Zrenjaninu koja je 20 godina sticala poverenje svojih sugrađana.
Sada imamo proširen asortiman biljnih mešavina, lekovitog bilja na merenje kao i veliki izbor zdravih namirnica….
Naša želja je da svima pružimo davno izgubljenu vezu sa prirodom. Lekovitim biljem vraćamo organizam u prirodno stanje i time otklanjamo mogućnost za mnoge bolesti.
12084191_10207345086244530_508008911_n
Mnogi su ljudi posle duge i iscrpne borbe sa bolestima rešenje našli baš u prirodi i lekovitom bilju. Pored lekovitog bilja i delikatesnih čajeva nudimo i mnoge tradicionalne ukuse: hladno ceđena ulja koja su naše bake koristile da začine jela; integralna brašna, neprerađena, mlevena na kamenu, od žitarica iz našeg okruženja; žitarice u zrnu za pripremu ukusnih peciva; integrane grickalice za svakodnevu užinu; koren biljke cikorija za belu kafu, da vratimo ukus detinstva; i mnogi drugi tradicionalni proizvodi i recepti.
Uvek smo spremni da izađemo u susret sa savetom ili sugestijom ali i da slušamo sugestije i zapažanja drugih . ponosno ističe Aleksandar Milenov iz BioDragstora, napominjući da treba istaći i kompletan organski program, kako, čia semenke, crni susam, bebi griz, veliki izbor dijetetskih grickalica, čajeve za mršavljenje, prirodnu kozmetiku bez parabena, kozje i magareće sapune, arganovo ulje, bebi program kozmetike, razne kreme, ulja, sapune…
Naročito zanimljiva stvar je i mogućnost nabavke kompletne literature iz oblasti koja Vas zanima, zbog edukacije i otkrivanja zanimljivih podataka o pojedinim proizvodima iz tzv. programa zdrave ishrane, biljaka….
BioDragstor
Gimnazijska 21, Zrenjanin
Tel: 023 600 339

Pročitajte još

FB_IMG_1656532240056

DEJAN DAVIDOVAC SE EMOTIVNO OBRATIO ZVEZDAŠIMA

– Posle pet nezaboravnih godina, došlo je vreme za rastanak…Nisam siguran da li imam dovoljno ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>