29. 11. 2021.
Home / Kultura i život oko nas / Kraljevska masaža
kraljevska 3

Kraljevska masaža

Za kraljevski osećaj, originalna, nadahnuta, emotivna, KRALJEVSKA MASAŽA…

Vaše je samo da okrenete brojeve telefona + 381691982034 ili
+381616802924 i zakažete termin, sve ostalo je na ljubaznim terapeutkinjama i njihovim čarobnim rukama…

Kraljevska masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta oslušluškuju vibracije Vašeg tela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje leve i desne strane tela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvek preuzima vodeću ulogu u primeni pokreta.

kraljevska 4

– Efekat kraljevske masaže je kao da ste doživeli dve masaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na Vaše telo, Vaš um reaguje na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate pokreti oba terapeuta, da bi se zadržao logičan redosled pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontroliše situacija i to je najznačajniji psihološki moment u ovoj vrsti masaže – napominju Zoka i Ruška, inače specijalno obučene terapeutkinje za originalnu kraljevsku masažu.

– Kada se prepustite moćnim čarima sinhronih pokreta ruku, koje uranjaju u Vaše telo, osećaj je zaista neponovljiv… baš kao da ste u carstvu slatkih snova na udobnom i ogromnom kraljevskom krevetu… telo je u relaksu, potpuno opušteno i užitak je zaista neponovljiv, a teško se rečima može opisati… Preporuka je, iskrena i srdačna… to treba doživeti… zaista kraljevski osećaj – utisci su onih koji su probali kraljevsku masažu.

kraljevska 5

– Prepuštanjem uvežbanim i sinhronizovanim pokretima terapeuta, doživećete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za Vaše telo i sasvim sigurno imaćete želju da se prepustite ponovo magičnim osećajima kraljevskog užitka… Kraljevska masaža traje oko 45 min što je sasvim dovoljno, jer su pokrivene obe strane tela istovremeno..
Najpre se rade glava i stomak pa ruke i prednja strana nogu potom se radi zadnja loža nogu i leđa. Valja napomenuti da radimo sa „Prima“ proizvodima beogradske firme….

Osim kraljevske, naravno možete zakazati i relaks, anticelulit, sportsku i masažu za trudnice, a u planu su uskoro i šiacu, aromaterapi masaže, zatim refleksologija, masaža mineralnim blatom i još neke popularne….
Već prvih prolećnih dana, Zoka i Ruška, planiraju da započnu sa radom u zajedničkom salonu i da ponudu prošire uz pomoć dve koleginice koje se intenzivno obučavaju da profesionalno odgovore svim zahtevima savremene masaže….

Vaše je samo da okrenete brojeve telefona + 381691982034 ili +381616802924 …

kraljevska 6

Pročitajte još

likovni salon 30X30 iz Arhive

Saopštenje žirija likovnog konkursa 30X30

OTVARANJE LIKOVNOG SALONA 30X30 Izložbeni salon Kulturnog centra Zrenjanina – Četvrtak, 9. decembar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>