01. 12. 2022.
Home / Košarka / JUNIORI REALA POBEDNICI EVROLIGINOG TURNIRA U BARSELONI
Šampioni 5

JUNIORI REALA POBEDNICI EVROLIGINOG TURNIRA U BARSELONI

“Mi smo šampioni…” orilo se iz grla razdraganih mladih košarkaša Real Madrida, Dina Radončića, Mihajla Jovičića i ostalih koji su nadmoćno, superiorno osvojili “Adidas Next Generation Turnir” koji zvanično organizuje Evroliga.


Nadahnuti i raspoloženi, juniori “kraljevskog” kluba bacili su na pleća sve svoje protivnike, a u velikom finalu pao je i domaćin, ekipa Barselone.

U neizvesnom finalu, Real je savladao Barselonu 50:48 a Dino Radončić je sjajnom igrom i učinkom 16 poena i 4 asistencije, još jednom dokazao da je pravi majstor za finala! Kao najefikasniji igrač finalne utakmice, Dino je predvodio kraljevski klub do vazne pobede protiv domaćina Barselone. Za samo dva i po dana juniori Reala odigrali su pet utakmica i ostvarili isto toliko pobeda…

– Sad još da u Berlinu, odbranimo titulu juniorskog prvaka Evrolige i to će biti to, apsolutna dominacija – uzbuđeno je izjavio Dino Radončić, koji je ove sezone već debitovao za prvi tim prvaka Evrope i u Evroligi i španskoj Endesa ligi.

– Zaista sjajan početak još jedne, nadam se za nas uspešne godine. Odlično radimo na treninzima, napredak kompletne ekipe je uočljiv, a i individualno svaki igrač je puno napredovao – dodao je Dino Radončić.

Šampioni 1

Pročitajte još

Trijumf na 15. Memorijalu Dragiša Šarić

SJAJNI UTISCI SA 15. MEMORIJALA DRAGIŠA ŠARIĆ

Zrenjaninski legendarni košarkaš i najstariji aktivni igrač na Balkanu, Aleksandar Stevanov, poznat po nadimku Aca ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>