27. 03. 2023.
Home / Ostali sportovi / Zranjanin na Međunarodnom sajmu sporta
predstavnici javne ustanove sportski objekti i sportskog saveza grada zrenjanina

Zranjanin na Međunarodnom sajmu sporta

Sportski savez grada Zrenjanina učestvovao je na petom po redu Međunarodnom sajmu sporta, koji je održan od 27 – 29. novembra na Beogradskom sajmu.

Pretstavljen je rad saveza, svi uspesi Zrenjaninskih sportskih kolektiva i pojedinaca, kao i sportska infrastruktura našeg grada. Treba istaći da je uz odličnu prezentaciju naš štand bio jedan od najposećenijih.

Uspostavljeni su mnogobrojni kontakti sa teritorijalnim i granskim sportskim savezima, kao i sa predstavnicima sportskih organizacija iz mnogih sportova i visokoškolskim Ustanovama.

Gosti na našem štandu bili svi najznačajniji sportski funkcioneri i mnogobrojni sadašnji i bivši sportisti, koji su imali samo reči hvale upućene na rad i organizaciju našeg saveza.

Takođe smo uzeli aktivno učešće na mnogim seminarima i prezentacijama, koje su održane tokom trajanja sajma. Posetioci našeg standa su imali priliku da isprobaju i bicikl koji se pokreće na pogon „stepera“, a sve prisutne je oduševio i nastup popularnog zrenjaninskog žonglera Sliveta.

Na kraju treba istaći da su naši partneri na ovom sajmu bili kompanija „Iron“ iz Zrenjanina, kao i javna ustanova „Sportski objekti“.

Pročitajte još

image_6483441 (19)

KARATISTI ZADRUGARA SJAJNI U ARANĐELOVCU I STAROJ PAZOVI

Tradicionalni međunarodni turnir u Aranđelovcu, pod nazivom Aranđelovac open, na kojem je učestvovalo 700 takmiara ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>