05. 06. 2023.
Home / Košarka / PIONIRI KK “SVETI ĐORĐE” NA TURNIRU U PRAGU
Prag 10

PIONIRI KK “SVETI ĐORĐE” NA TURNIRU U PRAGU

Mladi košarkaši KK”Sveti Đorđe” iz Žitišta, učestvovaće od 14. do 17. novembra na internacionalnom turniru “ Golden city basketball cup” koji organizuje češka košarkaška federacija, uz učešće preko 50 ekipa iz Francuske, Austrije, Rumunije, Slovačke, Slovenije, Hrvatske, Češke…
Turnir na kome će učestvovati preko stotinu pionira i mlađih pionira, igraće se u Brandušu nad labom, poznatom sportskorekreativnom centru na oko 15 kilometara udaljenom od Praga.

Košarkaši “Svetog Đorđa” koje će predvoditi trener Miroslav Kovačević, na put u Prag kreću večeras, zajedno sa nekoliko ekipa iz Beograda i Novog Sada, koje će takođe učestvovati na ovom prestižnom turniru.

Kapiten Lončar, Dautović, Grujić, Đurišić, Bačko, Grubački, Vidaković, Mejić, uz Lojpura, Žarkovića, Golijanina i Nikolića,biće smešteni u hotelu “Fortuna city” u Pragu, a osim učešća na turniru i odigravanja velikog broja utakmica, imaće priliku da razgledaju prestonicu Češke, da se voze brodom po Vltavi I posete ambasadu Srbije u Pragu.

Prag 8

– Prvi put učestvujemo, ali smo od organizatora i ekipa iz Srbije koje su već igrale na ovom prestižnom i tradicionalnom košarkaškom turniru, čuli sve najlepše o organizaciji i kvalitetu.

Obzirom da je sada pauza u prvenstvu, sigurno da će nam utakmice turnirskog tipa itekako dobro doći, a lepo je I što će momci osim druženja sa vršnjacima iz gotovo cele Evrope, imati priliku i da upoznaju Prag – rekao je pred put trener Miroslav Kovačević.

Prag 9

Pročitajte još

Janjusevic-1-450x300

TEHNIČKI PREGLED „JANJUŠEVIĆ“ SEČANJ – DVE DECENIJE POSTOJANJA

Privredno društvo „Janjušević“ d.o.o. Sečanj ovih dana obeležava značajan jubilej, dve decenije od svog osnivanja ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>