02. 12. 2023.
Home / Ostali sportovi / Nedodirljivi Zrenjaninci

Nedodirljivi Zrenjaninci

Na memorijalnom 40.po redu stonoteniskom turniru “Vilim Harangozo” koji organizuju Stonoteniski klub Spartak i Stonoteniski savez Subotice proteklog vikenda, po prvi put se dogodilo da u singlu prva četiri mesta u singlu osvoje Zrenjaninci.

Zlato u muškom singlu osvojio je prvotimac Banata, Valentin Nađ Nemedi koji je u finalu je savladao klupskog druga Vladimira Radonjića rezultatom 4:1 (12:10, 11:9, 9:11, 11:8, 11:9). Na putu do finala Nađ Nemedi je pobedio Nikolu Grbića iz subotičkog Spartaka sa 4:0, Ivora Katića, takođe sa 4:0 i Iliju Majstorovića rezultatom 4:2. Treći mesto osvojio je kapiten Banata Ilija Majstorović, a četvrti je bio njegov klupski kolega Nikola Strugarević.

– U suštini jako sam zadovoljan kako sam igrao, ali i igra ostalih prvotimaca banata je bila na vrhunskom nivou. To govori podatak da su u prva četiri igrača pored mene, Vladimir Radonjić, Ilija Majstorović i Nikola Strugarević. Drago mi je da je Majstorović dobio po prvi put neugodnog Kostadinovića, a u fantastičnom finalu i ja sam posle dužeg vremena uspeo da savladam klupskog drugara Radonjića i osvojim prvo mesto. Strugarević se mučio samo u prvom kolu, kada je uspeo da spase čak tri meč lopte protivnika, pa se na kraju plasirao među prva četiri na turniru. Ovaj turnir polako zaboravljamo i okrećemo se duelu Spartakom kod kuće, gde naravno samo pobeda dolazi u obzir. Veliki smo favoriti, samo da odigramo onako kako umemo i neće biti problema. Subotičanima je ovo bitan meč ukoliko žele da igraju plej – ofa, no bodove će morati da traže u nekom drugom odmeravanju snaga – jasan je bio šampion turnira “Vilim Harangozo” prvotimac Banata, Valentin Nađ Nemedi.

stk banat horongozo 2015

izvor:

izvor:

http://www.zrfairplay.rs

Pročitajte još

OZBILJNA SUBOTIČKA PROZIVKA 51 OSVOJENA MEDALJA PLIVAČA PROLETERA

51 medalja! 🥇🥈🥉 Prozivka 2023 Subotica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *