17. 01. 2021.
Home / Fudbal

Fudbal

Početak priprema FK Čukarički za prolećni deo sezone i izjave šefa stručnog štaba Dušana Đorđevića

pripreme5

Šef stručnog štaba Čukaričkog Dušan Đorđević, zajedno sa pomoćnim trenerima Pavlom Delibašićem i Zoranom Rendulićem, trenerom golmana Oliverom Kovačevićem i kondicionim trenerom Milovanom Kneževićem, izvršio je prvu prozivku u 2021. godini. Brđani su se okupili u velikom broju, na prvoj prozivci pojavio se čak 41 igrač, računajući i momke iz ...

Opširnije »

FUDBAL I NA VOJNOM

received_306566750759600

Prolećno, sunčano vreme izmamilo je brojne šetače u pauzi između neizostavne ruske salate i ostalih đakonija bogate novogodišnje trpeze, ali i brojne rekreativce, koji su trčali, bozili bicikl, rolere…

Opširnije »

NOVOGODIŠNJA FUDBALICA TAČNO U PODNE

received_493799584917347

Decenijama već, grupa rekreativaca i zaljubljenika u fudbalsku bubamaru, tradicionalno, bez obzira na vremenske uslove, sneg, vetar ili kišu, 1.januara, tačno u podne, na travi Sportskog centra Motel Šumice, okupi se i odigra novogodipnju utakmicu.

Opširnije »

GOLMANI SU PRAVI LJUDI

Screenshot_2020-12-31-17-08-08-655_com.instagram.android

Delivoje Šarenac, nekadašnji čuvar mreže Proletera i fudbalski pedagog, svakodnevno je maksimalno angažovan u radu sa grupom talentovanih golmana iz gotovo svih akademija i klubova u Zrenjaninu i okolini.

Opširnije »

Sportska saradnja FK “Lehel” i FK “TSC”: Mužljanci dobili novo igralište za mali fudbal s veštačkom travom

FK Lehel Muzlja_038

Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura i zamenik gradonačelnika Saša Santovac, zajedno sa predsednikom FK “Lehel” iz Mužlje Vaci Mihaljom i marketing menadžerom FK “TSC” iz Bačke Topole Telđeši Hubom, simboličnim presecanjem vrpce danas su otvorili teren za mali fudbal sa veštačkom travom, na fudbalskom stadionu “Lehel” u Mužlji.

Opširnije »