24. 09. 2023.
Home / Fudbal / PROLETEROVI KLINCI SJAJNI
image_6487327_4

PROLETEROVI KLINCI SJAJNI

Na završnom turniru Mini Maxi lige proteklog vikenda, mališani Proletera iz Zrenjanina, rođeni 2014. godine, u grupi su ostvarili tri pobede, protiv ekipa Polet Sivac 5:2, Proletera iz Banatskog Karlovca 11:0 i One Time iz Temerina 6:0, u polufinalu savladana je Arena iz Subotice, rezultatom 6:2, a u finalu Škola fudbala Čanković, sa 6:1.

Na završnom turniru u Šapcu, a to je ujedno i državno prvenstvo, osvojeno je treće mesto, što je sjajan uspeh talentovane generacije koju vode trener Obrad Stanojev i kordinator Zoran Lisica.

Mali majstori Proletera, u grupi su savladali Zemun 3:2, Timok iz Zaječara 1:0 i odigrali nerešeno 0:0 sa Slobodom iz Čačka.

U polufinalu, crveno-beli klinci nisu imali sreće, poraženi su od Crvene zvezde 4:1, ali su utisak popravili u malom finalu i na kraju osvojili treće mesto.

Za Proleter 2014 su nastupili: Miljan Sudžuković, Strahinja Soldo, Dušan Ninković, Veljko Albijanić, Tomislav Batankski, Aleksa Arsenac, Filip Mandić, Jadran Ćirić, Luka Deljkić, Damjan Vinai i Petar Vavan.

foto: FK Proleter

Pročitajte još

image_6483441 (6)

SLIVE U KIKINDI NA DANIMA LUDAJE

Popularni žongler fudbalskom loptom Slavko Anđel Slive, majstorstvom i nadahnućem, uveličao tradicionalnu manifestaciju Dani ludaje ...