09. 06. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / U Kulturnom centru Zrenjanina – Tribina “Ishrana dece sa autizmom” – 28. 3. 2023.
plakat ishrana dece sa autizmom, 28. mart 2023.

U Kulturnom centru Zrenjanina – Tribina “Ishrana dece sa autizmom” – 28. 3. 2023.

TRIBINA „ISHRANA DECE SA AUTIZMOM“

– Kulturni centar Zrenjanina

– Utorak, 28. mart – 18 časova

Tribina pod nazivom „Ishrana dece sa autizmom“ koja će se baviti problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma, njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama održaće se u utorak, 28. marta u Kulturnom centru Zrenjanina. Govornici su: dr Milica Jačevski – lekar, Miloš Vojnović – defektolog OSŠ „9. maj“ i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „Plavi krug“. Moderator je Đorđo Prstojević, urednik tribinskog programa Kulturnog centra Zrenjanina.

– Program počinje u 18 časova.

O tribini

Tribina o problemima ishrane prvenstveno dece a i svih ostalih koji imaju neki oblik autizma , njihovoj pravilnoj ishrani i drugim specifičnim potrebama sa kojima se suočavaju roditelji i staratelji osoba sa autizmom, biće tema o kojoj će govoriti dr Milica Jačevski lekar saradnik Saveza udruženja za pomoć osobama sa autizmom iz Beograda, Miloš Vojnović – defektolog i Sonja Zahorec predsednica udruženja za pomoć osobama sa autizmom „ Plavi krug “ iz Zrenjanina.

– Organizatori tribine su Kulturni centar Zrenjanina, Klub nastavnika i roditelja Osnovne i srednje škole „9. maj“ i Udruženje za pomoć osobama sa autizmom Srednjobanatskog okruga „ Plavi krug “.

– Tribina se organizuje u susret Svetskom danu autizma koji se obeležava 2. aprila.

Izvor : Grad Zrenjanin

Pročitajte još

PSX_20230608_232843

Manifestacija “Banatska bajka – Leto u Gradskoj bašti” – počinje u subotu, 10. juna

MANIFESTACIJA – BANATSKA BAJKA- LETO U GRADSKOJ BAŠTI 2023.