31. 03. 2023.
Home / Fudbal / FUDBALERKE PROLETERA POČELE PRIPREME ZA PROLEČNI DEO SEZONE
image_6487327_2

FUDBALERKE PROLETERA POČELE PRIPREME ZA PROLEČNI DEO SEZONE

Prozivkom u renoviranoj dvorani osnovne škole Žarko Zrenjanin u Zrenjaninu, ženski fudbalski Proleter počeo je pripreme za početak prolećnog dela sezone 2022/23. godine, a crveno-bele devojke radiće i u dvorani Zvonimir Vujin (Medison) i na stadionu u Karađorđevom parku .

– Igrate zbog sebe i svojih porodica i zato se maksimalno trudite i dajte sve od sebe – poručio je trener Aleksandar Antanasijević, uz napomenu da će indivudualni rad u prethodna dva meseca sigurno imati odjeka i pdraziti se kada na red dođu utakmice.

Prvom treningu i zvaničnoj prozici ŽFK Proleter prisustvovali su Marko Miškeljin, osnivač i idejni tvorac kluba, doktor Anđelija Miškeljin i član uprave Dragan Đokić.

– Očekuju nas novi izazovi, uz zdravlje i sreću junačku, možda sa osmehom ostvarimo san i plasiramo se u Prvu fudbalsku ligu, gde nam je po ozbiljnosti i kvalitetu, odavno mesto, ali idemo lagano, korak po karak – istakao je Miškeljin, uz napomenu da ekipu očekuju prijateljske utakmice, kao i nekoliko međunarodnih turnira za devojčice.

foto i video: ŽFK Proleter

Pročitajte još

image_6483441 (3)

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI

HUMANITARNI TURNIR U MALOM FUDBALU ZA ANITU U MUŽLJI