02. 10. 2023.
Home / Fudbal / LEP GEST FUDBALSKIH SUDIJA PREMA SVOM KOLEGI
image_6483441

LEP GEST FUDBALSKIH SUDIJA PREMA SVOM KOLEGI

Organizacija fudbalskih sudija Fudbalskog saveza grada Zrenjanina, lepim gestom obradovala je svog člana i kolegu, prvoligaškog sudiju i doktora veterine Nikolu Bikića.

– Kolegijalnost medju članovima na, ali naročito izvan fudbalskog terena, imperativ je u svakodnevnom nastojanju rukovodstva Organizacije sudija FSG Zrenjanin da, na zdravim osnovama, kreira bazične preduslove za razvijanje osećaja pripadnosti, koji ujedno predstvaljaju i neophodan faktor u kvalitativnom razvoju svakog od nas, a prevashodno najmlađih koleginica i kolega – poručio je Ivan Mikalački, predsednik ove organizacije i u svoje lično i ime mladih kolega, čestitajući Nikoli roditeljstvo, poklonio sudijski dres za njegovu bebu.

– Kad poraste, sigurno će biti sudija i poći stopama svog oca Nikole – uz osmeh dodao je Mikalački izražavajući zahvalnost prijateljima iz kompanije Sportska oprema EFEE, koji su nesebično, kreativno i nadahnuto, izašli u susret i ispunili specifičnu i lepu ideju.

foto: Sudijska organizacija FSG Zrenjanin

Pročitajte još

image_6483441

BEČKEREK 023 KUP

Poslednjeg septembarskog i prvog oktobarskog dana, na travnatom terenu Sportskog centra Mala Amerika, popularnom Vojnom, ...