05. 06. 2023.
Home / Kultura i život oko nas / NOVA CRNJA DOMAĆIN JESENJIH, MIHOLJSKIH SUSRETA SELA
FB_IMG_1655908523019

NOVA CRNJA DOMAĆIN JESENJIH, MIHOLJSKIH SUSRETA SELA

Ministarstvo za brigu o selu dodelilo je bespovratna sredstava Srednjobanatskoj opštini Nova Crnja, za organizaciju manifestacije Miholjski susreti sela, koji će se održati u prvoj polovini septembra meseca.

Dragan Daničić, zamenik predsednika opštine Nova Crnja, potpisao je ugovor o dodeli bespovratnih sredstava sa miniatrom Milanom Krkobabićem i predsednikom komisije, pesnikom Ljubivojem Ršumovićem.

– Velika čast, ali i obaveza za sve nas i nadam se da ćemo se pokazati kao dobri i srdačni domaćini – istakao je Dragan Daničić, uz zahvalnost ministru Krkobabiću za podršku opštini Nova Crnja i ukazano poverenje, kao i nadu da će se uspešna saradnja sa ovim ministarstvom, započeta prošle godine, uspešno nastaviti.

Inače ove godine planira se učešće 1.289 sela i 150 hiljada učesnika i posetilaca, na ovoj tradicionalnoj manifestaciji koja ima za cilj da obogati društveni, zabavni i sportski segment života ljudi na selu, nwguje tradiciju i stare običaje i kulturno-istorijsko.nasleđe.

foto: opština Nova CrnjaPročitajte još

IMG_9837

DECA I POLICAJCI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu obeležili su tradicionalno Dan Ministarstva i Dan policije, 4. ...