12. 08. 2022.
Home / Kultura i život oko nas / ZRENJANIN BIO SJAJAN DOMAĆIN ŠKOLSKE OLIMPIJADE VOJVODINE
GRB

ZRENJANIN BIO SJAJAN DOMAĆIN ŠKOLSKE OLIMPIJADE VOJVODINE

Završna svečanost povodom 9. Sportske olimpijade školske omladine Vojvodine, koja je održana u Zrenjaninu od 19-22. maja, upriličena je u Kulturnom centru Zrenjanina, uz prisustvo pokrajinskog sekretara za sport i omladinu Daneta Baste, predsednica Sportskog saveza Vojvodine Jasmine Juras, gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure i načelnika Srednjobanatskog okruga Predraga Rađenovića.

Pokrajinski sekretar Dane Basta, uz pohvale Zrenjaninu, izrazio je zahvalnost ljubaznim domaćinima, na sjajnoj organizaciji 9. SOŠOV-a.

– Izuzetno smo zadovoljni organizacijom takmičenja, učestvovalo je blizu šest hiljada takmičara, a Pokrajinski sekretarijat će nastaviti da grad Zrenjanin, prošle godine Evropski grad sporta, prepoznaje kao organizatora i nekih narednih sportskih događaja – rekao je Basta, posebno naglašavajući značaj organizovanja takmičenja u pojedinim sportskim disciplinama u seoskim sredinama, u novim školskim salama.

Takmičenja u okviru 9. SOŠOV-a održana su u salama osnovnih škola u Aradcu, Kleku, Ečki, Mihajlovu i Botošu i predstavnicima tih škola uručene su danas zahvalnice, kao i školama u Zrenjaninu koje su takođe bile domaćini, Jovan Cvijić, Žarko Zrenjanin, Petar Petrović Njegoš, Zrenjaninska gimnazija, Tehnička i Medicinska škola.

foto: grad ZrenjaninPročitajte još

298365042_389825076607520_4895786164510411608_n

Belvedere 023 – Najukusnije pice u Žitištu

Picerija Belvedere 023 odavno je poznata po svojim sočnim i neodoljivim picama. Ono što ih ...