20. 08. 2022.
Home / Fudbal / KOPAČKE, PIŠTALJKA I ŠKOLA PRE SVEGA
IMG-1ebc1067252d6708a4335a1e327ec03f-V

KOPAČKE, PIŠTALJKA I ŠKOLA PRE SVEGA

Jelena Bunjevački, mlada dama iz Zrenjanina, uporedo sa fudbalskom, gradi i karijeru fudbalskog sudije

Rođena 24. avgusta 2004. godine, Jelena Bunjevački, talentovana fudbalerka ŽFK Proleter iz Zrenjanina, uporedo sa odličnom sezonom u seniorskoj ekipi crveno-belih iz Karađorđevog parka, gradi i karijeru fudbalskog sudije.

Dva meseca pre 18. rođendana, kao glavni arbitar, debitovaće na Kup utakmici FSG Zrenjanin, Zlatica – Sloga Jarkovac, u selu Zlatica, nedaleko od Zrenjanina.

– Dve sezone sam na utakmicama pomoćni sudija, sada debitujem kao glavni, ali verujem u sebe i nemam tremu – kaže Jelena, odlična učenica Zrenjaninske gimnazije, uz napomenu da ima veliku podršku porodice, brata Ognjena, koji je fitnes trener, tate Željka, mame Ivane i ujaka Saše Popova, koji, obzirom da je delegat na fudbalskim utakmicama, nije škrt na savetima.

Simpatična Jelena, veselog duha i uvek nasmejana, omiljena je u klubu, gde igra na poziciji vezne igračice, ali se ove sezone istakla i efektnim golovima, ali i među kolegama, mladim sudijama, koji su, kao i ona, uspešno prošli obuku Sudijske organizacije iz Zrenjanina.

– Obožavam fudbal, igru i takmičenje, za sada uspešno guram, uz školu, na oba fronta i kao fudbalerka i sudija, a volela bih iznad svega, da tako i ostane – dodaje na kraju Jelena, veliki navijač Partizana i nada zrenjaninskog Proletera, koja je fudbal počela da trenira u FK Sporto.

foto: ŽFK Proleter, Srđan Marić i S.P.Pročitajte još

FB_IMG_1660631787655

PLANINSKI LEPOTAN USPOMENA KOJA SE PAMTI

Ekspedicija Fudbalskog kluba Sporto iz Zrenjanina, uspešno je okončala tradicionalne letnje pripreme na Kopaoniku, dečaci ...