20. 08. 2022.
Home / Ostali sportovi / PORODIČNI TEKVONDO SPEKTAKL
DSC02235

PORODIČNI TEKVONDO SPEKTAKL

Juče je u Zrenjaninu na Bagljašu u dvorištu Medicinske Škole održan Porodični spektakl u organizaciji Tekvondo kluba Proleter.

Tekvondo manifestacija pod nazivom Veliki Porodični Tekvondo Izazov, okupila je porodice čija deca treniraju ovaj sport I sve ljubitelje sporta koji su mogli da uživaju u nadmetanju porodica.

Manifestacija je imala za cilj da istakne važnost bavljenja sportom I značaj porodice koja je stub jednog društva. Svi okupleni su mogli uživati u nadmetanju porodica koje su se takmičile u 5 disciplina, a za sve prisutne Kompanija Persu obezbedila je voće kojim su posetioci mogli da se posluže.

Svi učesnici su dobili medalju, diplomu zahvalnosti za bavljenje sportom, a najupornije porodice su osvojile porodični pehar.

Ovo je prvi put da se otrganizuje ovakva manifestacija u Srbiji uopšte. Želeli smo da stavimo akcenat na važnost bavljenja rekreativni sportom I uspeli smo da probudimo takmičarski duh kod roditelja, mnogi su čak rekli da već sada kreću da se spremaju za sledeću godinu, što je svakako dokaz da smo uspeli u nameri.

Sledeće godine očekuje nas mnogo veća organizacije jer ćemo je otvoriti za naše prijatelje iz drugih klubova I gradova koji su izrazili veliku zainteresovanost da budu deo ove naše priče.

Ove godine manifestaciju su podržali: Persu, Kremanska Voda, Iron Sport, Gomeks, Mlekoprodukt.

fotografije: Tekvondo klub ProleterPročitajte još

raketni-modelari-1

Na glavnom gradskom trgu večeras je svečano otvoren Evropski šampionat za raketne modelare – učestvuje blizu dve stotine takmičara iz dvanaest zemalja

Defileom učesnika iz dvanaest zemalja, među kojima i Srbije, i prigodnim programom na glavnom gradskom ...