28. 06. 2022.
Home / Košarka / ENERGIJA I OZBILJAN RAD NOVA STRANICA U KLUBU SVETLE TRADICIJE
PSX_20220414_180356

ENERGIJA I OZBILJAN RAD NOVA STRANICA U KLUBU SVETLE TRADICIJE

Bojan Davidovac, odlukom Upravnog odbora Košarkaškog kluba Proleter, novi sportski direktor

Košarkaši Proletera iz Zrenjanina, u turbuletnoj sezoni, izgubili su drugoligaški status, ali ne i volju i htenje, da brzo uhvate ritam i vrate se na stazu gde se samopregornim radom i ogromnom energijom, uspeh predstavlja sasvim realnu opciju bitisanja i dalheg napredovanja.

Screenshot_2022-04-14-15-49-32-515_com.viber.voip

Na sastanku uprave kluba, zauzet je jedinstven stav, da se Bojanu Davidovcu, poveri uloga sportskog direktora kluba, a kroz srpskoligaška iskušenja, ekipu će predvoditi trener Zoran Bajin.

– Nema vremena za polemiku, suočavamo se sa realnošću i zadatkom da oformimo tim, koji će pokušati da ostvari zacrtani plan – kaže Bojan Davidovac, iskreno ističući da je spreman da se uhvati u koštac sa svim eventualnim nedaćama i posveti radu u više segmenata, kako bi Proleter, uz podršku ljubitelja igre pod obručima, svih struktura u Evropskom gradu sporta 2021. vrlo brzo bio na pijedestalu stare, nekada čak i šampionske slave.

PSX_20220414_180348

– Svestan sam da je najteže ekspresno se transformisati i izboriti povratak u Savezni rang, ali to je naš cilj i sve ćemo podrediti njegovom ostvarenju – dodaje Bojan Davidovac, uz napomenu da će se raditi tokom leta i primeniti model klubova koji su dominatno demonstrirali formulu permanentnog rada i treninga, koja, uz dobru organizaciju i profesionalnost na svim nivoima, vodi ka ispunjenju želja i zacrtanih vizija.

– Stvorili smo baznu platformu, preko 200 klinaca u Proleterovom dresu, na prvim utakmicama itekako ume da oseti pripadnost klubu i to je veliki zalog – dodaje na kraju Davidovac, uz glasan apel svima koji vole košarku, da se uključe i podrže Proleter, sa novom energijom, idejama i potencijalom.Pročitajte još

received_604000584250331

KAD IH DARKO SPREMI

Zlatni oreol srpskih basketaša, prvaka sveta iz Antverpena, nadvio je zemlju Srbiju i košarkašku javnost ...