09. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / Srpski MMA borci u Zaboku! Obećavaju apsolutnu dominaciju u kavezu!
WhatsApp Image 2022-03-25 at 18.08.15

Srpski MMA borci u Zaboku! Obećavaju apsolutnu dominaciju u kavezu!

Srpski MMA borci u Zaboku! Obećavaju apsolutnu dominaciju u kavezu!

U Zaboku pored Zagreba, održano je merenje pred predstojeći FNC5, MMA spektakl koji će se održati 26. marta, a na kojem će učestvovati veličanstvenih 5 boraca iz Srbije.

Gledaoce FNC5 očekuje bogat fight card od 10 borbi, a gotovo polovinu mečeva čine borci iz Srbije. Matija Bosančić i Djordje Bukvić iz “Unity Fight tima”, Denis Jurakić i Marko Bojković iz borilačke akademije “Ahilej”, ali i Aleksandar Janković iz Fight Company tima.

Srpski borac Aleksandar Janković u comain eventu, dočekuje hrvatskog borca Ivicu Truščeka u kategoriji do 75kg iz American Top tima.

Matiju Bosančića borca iz Unity Fight tima u oktagonu u srednjoj kategoriji očekuje Italijan Raffaele Stroppa, dok će Djordje Bukvić u velteru imati priliku da porazi Pleurata Smajlija iz hrvatskog ATT-a.

MMA borac iz borilačke akademije Ahilej, Denis Jurakić u pero kategoriji ide na dvadestšestogodišnjeg Italijana Simone Danna, dok će njegov klubski kolega, dvadesetogodišnji Marko Bojković pokušati da izdejstvuje treću pobedu bez poraza, protiv Gruzijca Luke Giorgadzea.

Inače Marko Bojković je u svom maniru zabavio publiku, odgovarajući na provokacije svog rivala iz Gruzije tokom kontrolnog merenja, pa ni ovoga puta nije ostao dužan svom rivalu.

Izvor/Foto/Video: Mega Promotion SystemPročitajte još

trs

Vesti sa trčanja

Šta izdvaja Merrell patike za trail trčanje?