21. 01. 2022.
Home / Ostali sportovi / MAMA ZASUKALA RUKAVE
IMG_20220109_184044

MAMA ZASUKALA RUKAVE

Zrenjaninka Gabrijela Lazarov uključila se u rad sa najmlađim rvačima Proletera

Ambiciozno, sa puno volje, entuzijazma, ali i ljubavi, Gabrijela Lazarov, iz Zrenjanina, aktivno se uključila u rad sa najmlađim rvačima i istrajnim svakodnevnim radom sa devetogodišnjim sinom Aleksandrom i tri godine mlađim Borisom Trajkovićem, skrenula pažnju na sebe i postala član uspešne Proleterove rvačke porodice.

– Predsedniku Rvačkog saveza Srbije, Željku Trajkoviću, inače mom komšiji u Zrenjaninu se ideja veoma dopala, Boris je njegov sin i tako sam sa njim i mojim.Aleksandrom krenula – započinje priču Gabrijela, koja je kvalifikovani fitnes trener i rekreativno se bavi trčanjem.

Mada još bez zvaničnih nastupa na strunjači, Aleksandar i Boris, na krilima sjajnih rezultata najboljeg na svetu, Zuraba Datunašvilija, koji je takođe rvač Proletera iz Zrenjanina, maštaju da vrlo brzo nastave njegovim šampionskim stopama i opravdaju epitet budućih nada kluba svetle tradicije, koji je jedan od najuspešnijih sportskih klektiva u Srbiji.

– Sama osmišljavam treninge i prilagođavam ih njihovom uzrastu i trenutnom nadahnuću, jer su još mali i uglavnom se igraju, ali svest o sportskom nadmetanju itekako poseduju – dodaje Gabrijela, presrećna što su mališani redovni na njenim treninzima i što bez problema izdržavaju i rvačke treninge, na kojima ih trener Radovan Momirov, upoznaje sa osnovnim elementima rvanja.

Gabrijela osim fitnesa, treninga sa mališanima, svakodnevnog rekreativnog trčanja i podrške supruga Gorana i starijeg, petnaestogodišnjeg sina Veselina, koji takođe trenira rvanje, uspešno svoj kreativni zanos ispoljava radeći nokte pripadnicama lepšeg pola.

– Osim svojoj porodici, veliku zahvalnost dugujem.Željku Trajkoviću, prvom čoveku srpskog rvanja, entuzijasti i vizionaru, kao i svim ostalim ljudima.iz Rvačkog kluba Proleter – dodaje na kraju Gabrijela.

ZURA DOŠAO NA TRENING

Manirom najboljeg rvača sveta, Gruzijac Zurab Datunašvili, u predahu između dva treninga nacionalnog tima Srbije, iznenadio je dvojcu mališana i Gabrijelu i pojavio se na njihovom treningu u prostorijama Proletera, u kompletnoj opremi i deo treninga odradio sa njima.

SANJAJU PRVI NASTUP NA STRUNJAČI

Aleksandar i Boris maštaju o svom prvom zvaničnom takmičenju i željno očekuju dan kada sa grbom Proletera zagospodariti rvačkom strunjačom.Pročitajte još

trs

Nova trka počinje, želimo vam lični rekord

Koji je najbolji novogodišnji poklon za trkača? ovo je naših 15 predloga i ideja za ...