08. 06. 2023.
Home / Ostali sportovi / MAMA ZASUKALA RUKAVE
IMG_20220109_184044

MAMA ZASUKALA RUKAVE

Zrenjaninka Gabrijela Lazarov uključila se u rad sa najmlađim rvačima Proletera

Ambiciozno, sa puno volje, entuzijazma, ali i ljubavi, Gabrijela Lazarov, iz Zrenjanina, aktivno se uključila u rad sa najmlađim rvačima i istrajnim svakodnevnim radom sa devetogodišnjim sinom Aleksandrom i tri godine mlađim Borisom Trajkovićem, skrenula pažnju na sebe i postala član uspešne Proleterove rvačke porodice.

– Predsedniku Rvačkog saveza Srbije, Željku Trajkoviću, inače mom komšiji u Zrenjaninu se ideja veoma dopala, Boris je njegov sin i tako sam sa njim i mojim.Aleksandrom krenula – započinje priču Gabrijela, koja je kvalifikovani fitnes trener i rekreativno se bavi trčanjem.

Mada još bez zvaničnih nastupa na strunjači, Aleksandar i Boris, na krilima sjajnih rezultata najboljeg na svetu, Zuraba Datunašvilija, koji je takođe rvač Proletera iz Zrenjanina, maštaju da vrlo brzo nastave njegovim šampionskim stopama i opravdaju epitet budućih nada kluba svetle tradicije, koji je jedan od najuspešnijih sportskih klektiva u Srbiji.

– Sama osmišljavam treninge i prilagođavam ih njihovom uzrastu i trenutnom nadahnuću, jer su još mali i uglavnom se igraju, ali svest o sportskom nadmetanju itekako poseduju – dodaje Gabrijela, presrećna što su mališani redovni na njenim treninzima i što bez problema izdržavaju i rvačke treninge, na kojima ih trener Radovan Momirov, upoznaje sa osnovnim elementima rvanja.

Gabrijela osim fitnesa, treninga sa mališanima, svakodnevnog rekreativnog trčanja i podrške supruga Gorana i starijeg, petnaestogodišnjeg sina Veselina, koji takođe trenira rvanje, uspešno svoj kreativni zanos ispoljava radeći nokte pripadnicama lepšeg pola.

– Osim svojoj porodici, veliku zahvalnost dugujem.Željku Trajkoviću, prvom čoveku srpskog rvanja, entuzijasti i vizionaru, kao i svim ostalim ljudima.iz Rvačkog kluba Proleter – dodaje na kraju Gabrijela.

ZURA DOŠAO NA TRENING

Manirom najboljeg rvača sveta, Gruzijac Zurab Datunašvili, u predahu između dva treninga nacionalnog tima Srbije, iznenadio je dvojcu mališana i Gabrijelu i pojavio se na njihovom treningu u prostorijama Proletera, u kompletnoj opremi i deo treninga odradio sa njima.

SANJAJU PRVI NASTUP NA STRUNJAČI

Aleksandar i Boris maštaju o svom prvom zvaničnom takmičenju i željno očekuju dan kada sa grbom Proletera zagospodariti rvačkom strunjačom.Pročitajte još

image_6483441 (1)

SREBRO I DVE BRONZE NA EVROPSKOM ŠKOLSKOM PRVENSTVU ZA TEKVONDO MAJSTORE ZRENJANINA

Veliki uspeh postigli su takmičari Tekvondo kluba Zrenjanin na Evropskom školskom prvenstvu u borilačkim veštinama ...