21. 01. 2022.
Home / Ostali sportovi / VELJKO RAZNATOVIC: SPREMAN SAM ZA RING SA BILO KIM!
IMG-20211226-WA0002

VELJKO RAZNATOVIC: SPREMAN SAM ZA RING SA BILO KIM!

Poznati bokser Veljko Ražnatović otkrio je da je drugog januara na Zlatibor Boxing Night-u, spreman da udje u ring sa bilo kim, jer sebi ne vidi konkurenciju. U ekskluzivnom intervjuu za emisiju Direkt, kaže da nema dilemu o tome da li je najbolji bokser svoje kategorije.

“Nažalost od nekih 15ak boksera koje smo kontaktirali, još uvek nijedan nije prihvatio borbu sa mnom. To je sada zadatak mojih menadžera da se time pozabave, moje je samo da izadjem i odboksujem”, rekao je Ražnatović i dodaje da je spreman za svakog ko sme u šest rundi da boksuje sa njim.

Na pitanje ko mu pomaže da poboljša svoju formu za emisiju DIREKT otkriva da mu u fizičkim pripremama pomaže trener Zoran Bačulov za kojeg ima samo reči hvale.

Profesionalni bokser Veljko Ražnatović govorio je i o tome kako je počeo da trenira, šta su mu bili izazovi, koliko vremena posvećuje treningu, šta misli o MMA borcima i kik bokserima, ali i o planovima za 2022. godinu.

Ekskluzivan intervju sa Veljkom Ražnatovićem, možete pogledati narednih dana na Arena Fight kanalu, dok ćete sve ostale informacije, intervjue i druge zanimljivosti iz borilačkih sportova, moći ćete da pronađete na svim platformama Mega promotion System-a.

Info: Mega Promotion SystemPročitajte još

IMG_20220109_184044

MAMA ZASUKALA RUKAVE

Zrenjaninka Gabrijela Lazarov uključila se u rad sa najmlađim rvačima Proletera